Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Pokazala fotografije! Iva Šarić otkrila detalje raskošne proslave prvog rođendana sina kojeg je dobila s Brunom Petkovićem

Foto: Instagram screenshot
1/16
04.04.2022.
u 09:32

Na jednoj od fotografija vidi se mnoštvo balona, uglavnom plave boje, te Iva kako pozira s malenim Adrianom. Dječak je okrenuo glavu od kamere, a mama nije skrivala svoju sreću.

Manekenka i voditeljica Iva Šarić (33) i nogometaš Bruno Petković (27) proslavili su prvi rođendan svog sinčića Adriana. Fotografije s proslave objavila je Iva na svojem profilu na Instagramu. Na jednoj od fotografija vidi se mnoštvo balona, uglavnom plave boje, te Iva kako pozira s malim Adrianom. Dječak je okrenuo glavu od kamere, a mama nije skrivala svoju sreću. Iva je nosila ružičasto-ljubičastu haljinu s raznim detaljima. „Naš rođendanko“, napisala je u opisu.

Na svojem Storyju pokazala je i neke detalje s proslave poput nekih ukrasa te jednu od torti na kojoj je pisalo ''Volimo te''. Neke ukrase objavila je i na svojem profilu, a posebno se istaknula šarena torta na dva kata na kojoj su bile razne životinjice te kutak za fotografiranje koji se sastojao od balona i stalka s brojem jedan i natpisom Adrian. Sudeći prema fotografijama, proslava se odvila na otvorenom.

U komentarima su malom Adrianu mnogi Ivini pratitelji poželjeli sve najbolje. „Pa sretan mu veliki prvi“, pisali su mu.

Podsjetimo, manekenka iz prošlog braka s nogometašem Jerkom Lekom ima dva sina: Carlosa i Leona. Petkovića je upoznala na vrlo neobičan način. Krajem 2019. godine Iva je s Brunom odradila ekskluzivan intervju za emisiju koja se emitirala na HRT-u, Klub 7. U proljeće 2020. par je viđen kako se druži, po čemu se moglo naslutiti da su zajedno.

VIDEO Akademija je htjela izbaciti Willa Smitha s Oscara nakon što je ošamario Rocka: 'Mogli smo to i drukčije riješiti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije