Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na svom balkonu

Nives Celzijus pozirala potpuno gola u bazenu: 'Celzijusima protiv vrućine'

Foto: Instagram
1/5
25.06.2021.
u 16:56

"Celzijusima protiv vrućine", napisala je Nives u opisu fotografije na kojoj je strateška mjesta prekrila žutim kolutom za kupanje.

Nesnosne vrućine koje ovih dana vladaju Hrvatskom Nives Celzijus odlučila je svojim pratiteljima još malo podići. Naime, Nives je spas od vrućina potražila u bazenu na svom balkonu, a fotografijom se rashlađuje potpuno gola podigla je puls njezinim pratiteljima.

"Celzijusima protiv vrućine", napisala je Nives u opisu fotografije na kojoj je strateška mjesta prekrila žutim kolutom za kupanje. 

"Što napisati?", "Goriš", "Zgodna", "Sve bih dao na svijetu da sam ta guma", samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Foto: Instagram

U komentarima ima dosta poruka udvarača, ali Nives na njih ne odgovara i kako je nedavno priznala već je duže od godinu dana u vezi, ali identitet svog dečka čuva u tajnosti.

- Pitaju me: 'Pa dobro, imaš li koga, viđaš li se s kim?' Pa da! 'Pa koliko se viđate?' Pa godinu dana! 'Što, čujete se svaki dan?' Ne! Fakat se ne čujemo, zato vjerojatno i jesmo tako dugo zajedno, zato što su se našle dvije kompatibilne osobe, svatko ima neku svoju vrstu posla, dosta smo zauzeti po tom pitanju, i nekad se teško usklađujemo. Meni je u svim tim odnosima uvijek falilo slobode! To da me stalno netko ne zivka, di si, što si... Mi ćemo to sve kad se vidimo proći, nema tu neke neiskrenosti, laži, mi na kraju sve to riješimo, samo to ne mora biti na dnevnoj bazi - izjavila je nedavno.

Foto: Hrvatski hrvački savez

 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
19:31 25.06.2021.

Seljanka iz Prnjavora sa visećim sisama.

Avatar loka
loka
18:17 25.06.2021.

Ja sam kliknuo za prijatelja jer on nema internet🙃

ZM
zeljko.mikacic
19:50 25.06.2021.

ja napišem a oni pola objave. pitao sam da li bi se ja s 78 godina mogao slikati gol u svom bazenu ? pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije