Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napali mu suprugu Patty

Marijan iz 'Ljubav je na selu' vrijeđa pratitelje na Tik Toku: 'Dođi da ti pokažem ku**o jedna stara'

Foto: RTL
1/11
25.06.2021.
u 14:38

Bilo je i onih koji su ostali zgroženi Marijanovim ponašanjem, a to su mu i javno dali do znanja. "Ne mogu vjerovati gospodine Marijane da vi padate tako nisko i pištete tako ružne komentare. Imate baš grub riječnik", poručila mu je jedna od pratiteljica.

Kandidat prošle sezone showa 'Ljubav je na selu' Marijan Cerovac (70) i njegova novopečena supruga, Tajlanđanka Patty nakon showa odlučili su iskoristiti svojih pet minuta slave. Marijan i Patty otvorili su profil na Tik Toku gdje objavljuju videa iz svog zajedničkog života. 

Na jednom od posljednjih  videa Patty se snima kad u sobu ulazi Marijan koji ju počne ljubiti. Ona se potom počinje smijati te pokaže da snima. Ispod snimke odmah su se zaredali komentari pratitelja. Neki od njih smatraju kako ova veza neće potrajati te da je Patty obična sponzoruša. 

@mariocerovac

So happy🥰🥰

♬ original sound - Mario Cerovac

"Vrati se ti svojoj djeci.Taj jadnik je naivan da ce mu srce puknuti kad ga napraviš budalom", komentirala je jedna korisnica i poprilično razbjesnila Marijana koji joj je brutalno uzvratio. 

"Dođi da ti pokažem ku**o jedna stara si ne bi te je** s tuđim ku**em stara si ružna si idi si jeb** brata ako ti netko hoće onu prljavu i smrdljivu pi**u", napisao je Cerovac. 

Foto: TikTok

Bilo je i onih koji su ostali zgroženi Marijanovim ponašanjem, a to su mu i javno dali do znanja. "Ne mogu vjerovati gospodine Marijane da vi padate tako nisko i pišete tako ružne komentare. Imate baš grub rječnik", poručila mu je jedna od pratiteljica.

"Pročitajte i komentare onih koji pišu ružno za mene i moju ženu, ja neću pisat ružno, ali ako se oni tako ponašaju mogu i ja", uzvratio je Cerovac. 

Foto: TikTok

 

Podsjetimo, Marijan je prije mjesec dana osvanuo na TikToku, a u svom prvom videu ponosno se smješkao s novopečenom 16 godina mlađom suprugom Patty. Gledatelji su Tajlanđanku koja je ukrala srce Marijanu upoznali u showu "Ljubav na selu", a vatreni par se zaručio tijekom snimanja.Za njegovo srce u showu su se borile Bahra, Mara i Radmila, ali ga je srce odvuklo Tajlanđanki koja se na zajedničkom prvom TikTok videu našla u društvu maturanata.  - Drago mi je što smo se upoznali. Hvala! - napisao je Marijan na engleskom u opisu videa, a sada broji malo više od 620 pratitelja, dok prvi video ima više od dvije tisuće lajkova. Podsjetimo, vjenčanje Marijana Ceravca (70) i Tajlanđanka Patty prikazano je u epizodi showa 'Ljubav je na selu', a sve su gledale kandidatkinje Mara, Bahra i Radmila koje su ranije u sezoni pokušale osvojiti njegovo srce.  Njih tri nisu bile pozvane na vjenčanje, ali je ceremoniji prisustvovala voditeljica Anita Martinović.  - Moja princezo, lijepa si - kazao je Marijan kada je Tajlanđanku ugledao u vjenčanici. 

- Četvrti mi je brak, ali osjećam se kao da mi je prvi jer je Patty stvarno uhvatila moje srce - rekao je 70-godišnjak i nastavio: - Kamen mi je pao sa srca! Bahra je pogledala snimku, te ju je jako povrijedilo što ih farmer nije pozvao na vjenčanje.  - Uvrijeđena sam zbog toga što nas nije dostojno sve tri pozvao na prisustvo njihova vjenčanja da ga na taj njegov pir početnog života ispratimo dostojno. On je nas smatrao kao da smo mi nedostojne - rekla je.  S njom su se složile i druge kandidatkinje. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Komentara 2

OC
OCB
16:01 25.06.2021.

Marijan je papak.

Avatar Ivankodil
Ivankodil
15:22 25.06.2021.

Prekrasan lik, pogotovo kad se nasmije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije