Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNA NESREĆA

Mladi pjevač u Zadru skočio u more dok su se dečki utapali: 'Učinio sam što sam mogao'

Jure Brkljača
Foto: Instagram
1/5
06.05.2020.
u 09:39

U ponedjeljak oko 23 sata u Zadru se dogodila teška prometna nesreća u kojoj su izgubljena dva mlada života, treći je kritično, a četvrti koji se uspio izvući iz automobila je dobro.

Zadar ne pamti tragediju kakva se dogodila u ponedjeljak navečer kada je oko 23 sata automobil s četvero mladih ljudi sletio u more, pri čemu su život izgubila dva mladića, treći je kritično te su ga izvukli ronioci, a četvrti se uspio spasiti. 

Na mjestu nesreće našao se i pjevač Jure Brkljača koji je sudjelovao u spašavanju unesrećenih mladića koji su sletjeli Audijem u more. O tome se oglasio i na svom Facebook profilu te odlučio izraziti sućut obitelji stradalih. Objava je praćena pohvalama Jurinih fanova kako je mladić bio hrabar što se odvažio priskočiti unesrećenima u pomoć.

– Zatekao si se i nesebično skočio u more i pružio pomoć kao i tvoj prijatelj!! Veličina ljudska – napisali su. 

Foto: Instagram screenshot

U kratkom razgovoru za 24 sata rekao je kako je učinio ono što je mogao i da mu je žao što nije mogao napraviti više te je pripomenuo, još uvijek u šoku od svega, da mu cijeli dan zvoni telefon.

Podsjetimo, u teškoj prometnoj nesreći u središtu Zadra poginuo je 20-godišnji vozač i 17-godišnji suputnik, dok su još dvojica mladića iz istog vozila ozlijeđena i za život jednog od njih liječnici su i dalje bore. Prema izjavama policije i očevidaca, uzrok tragedije je neprilagođena brzina zbog koje je vozač izgubio nadzor nad vozilom, udario u rubnjak i stup javne rasvjete te nakon što je ostao bez gume otklizao automobilom u more.

Ključne riječi

Komentara 1

LM
L.marija
09:54 06.05.2020.

Bravo mladiću.Na žalost tamo je more duboko i gotovo nemoguće spasiti nekoga ako auto brzo tone .Još je u mrak bio. Sućut obiteljima,pokoj vječni dečkima.Ostalim mladićima možda bude poduka kako voze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije