Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO SE ČEKALO

Omiljeni vampiri se vraćaju! Stiže peti nastavak omiljene Sumrak sage

'sumrak2_nnn_ekr_260813'
Foto: ''
1/3
06.05.2020.
u 07:00

Prije 15 godina objavljena je prva knjiga iz Sumrak sage, priče o vampirskoj obitelji Edwarda Cullena i njegovoj ljubavi sa smrtnicom Bellom Swan.

Stephenie Meyer je prije 15 godina objavila prvu knjigu iz Sumrak sage te uspješno stvorila vjernu vojsku vampirskih fanova. Iza tog su usljedili filmovi koji su pratili knjige, a fanovi sada konačno mogu odahnuti jer stiže novi nastavak iz franšize Sumrak! U kolovozu, kako je potvrdila i sama autorica na svojim službenim stranicama, stiže priča iz perspektive glavnog muškog lika, Edwarda Cullena, a knjiga će se zvati "Midnight Sun" (Ponoćno sunce).

'sumrak2_nnn_ekr_260813'
1/4

Prema zasada dostupnim informacijama, knjiga će se na američkom tržištu pojaviti 4. kolovoza, a prva poglavlja pojavila su se već 2008. godine kada ih je sama autorica na snimanju prvog nastavka filma uručila redateljici Catherine Hardwicke i glavnom glumcu Robertu Pattinsonu.2008. godine navedena poglavlja procurila su u javnost te dospjela u ruke najzagriženijih fanova što je rastužilo autoricu, a ona je do daljnjeg odgodila dovršetak knjige.

"Bila sam pretužna zbog toga što se dogodilo da bih nastavila raditi na 'Ponoćnom suncu' stoga sam ga odgodila na neko vrijeme" - istaknula je tom prilikom, ali sada je došao trenutak da fanovi ipak dođu na svoje.

I to 15 godina nakon objave prvijenca.

Inače, nakon što je završilo snimanje trećeg nastavka, krenule su glasine o ljubavnoj vezi njega i njegove kolegice Kristen Stewart, koja glumi Bellu Swan. Oni su tada navodno unajmili cijeli hotelski kat u Vancouveru te se do njih moglo doći isključivo posebnim dizalom.

'sumrak2_nnn_ekr_260813'
1/29

Par je kasnije potvrdio vezu te su zajedno bili čak tri godine. Kristen Stewart danas je deklarirana homoseksualka te je u vezi sa scenaristicom Dylan Meyer. U intervjuu za Harper's Bazaar otkrila je da su joj moćnici filmske industrije savjetovali da se ne drži s djevojkom za ruku kako bi dobila ulogu u Marvelovom filmu.

Kako je kazala u inttervjuu rečeno joj je kako to može "biti zbunjujuće djeci". - Odbila sam uopće imati posla s takvim osobama koja imaju staromodna shvaćanja - kazala je Stweart dodavši da će radije uživati u životu nego da ga "štiti".

- Rečeno mi je da bi ako želim zadržati uspješnu karijeru ne bih trebali grliti djevojke u javnosti, niti se izjašnjavati kao lezbijka, što me zgrozilo. Pa ni te ljude nitko ne pita da se izjašnjavaju kao heterosekusalci - kazala je Stewart. Inače, glumica je tri godine bila u vezi s Robertom Pattisonom, kolegom iz serijala "Sumrak",a nakon toga djevojka joj je postala Stella Maxwell. 

Pogledajte reakcije dobitnika Večernjakove ruže.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije