Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODITELJICA

Mirna Maras oduševila pratitelje: 'Koliko ti ono godina imaš? Da te ne znam rekla bih 25'

Mirna Maras
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/15
06.01.2022.
u 18:33

- Nije me briga, ali mislim da je zabranjeno stavljanje fotografija maloljetnica na društvenim mrežama - napisala je druga osoba u komentaru objave na Instagramu.

Voditeljica Mirna Maras Batinić (42) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira na kiši. Mirna je na fotografiji odjenula bijelu kombinaciju te dodala neke detalje. Bijeloj trenirki i majici dodala je ružičasti kaput i torbicu te sive čizme. Voditeljica je na fotografiji raspustila svoju dugu plavu kosu te velikim osmjehom pokazala da joj kiša ne može uništiti raspoloženje. "Kišni dan", hashtag je koji je stavila u opis te dodala emotikone kišobrana i oblaka. 

U komentarima su joj pratitelji uputili komplimente. "Prekrasna žena", pisali su. "Zgodna dama", dodali su. "Top", poručili su. "Ljepoto", dodali su još. "Koliko ti ono godina imaš? Da te ne znam rekla bih 24-25", poručila joj je druga osoba, a Mirna se zahvalila te da dala da ne broji. Još jedan pratitelj imao je sličan komentar. "Nije me briga, ali mislim da je zabranjeno stavljanje fotografija maloljetnica na društvenim mrežama", napisao je te dodao emotikone srca i vatrica. 

Podsjetimo, voditeljica je u braku s inženjerom Željkom Batinićem od 2016. godine kada su se u tajnosti vjenčali u Zagrebu. Dodajmo i da je Mirna majka dvoje djece: sina Nike (12) kojeg ima iz prethodnog braka i kćeri Meri (4) koju je dobila s Batinićem. 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije