Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jamie Dornan

Shrvani glumac progovorio o boli nakon gubitka oca: 'Najgora godina u mom životu'

Anthropoid Premiere - New York Jamie Dornan attends the premiere of
Foto: PA/Pixsell
1/3
06.01.2022.
u 09:41

Otac i sin su zapeli u različitim zemljama usred pandemije, a glumac teško podnosi gubitak nakon tolike odvojenosti.

Glumac Jamie Dornan (39) u novom intervjuu progovorio je o prošloj godini te se na nju osvrnuo kao na "najgoru godinu u životu, i najtežu". Naime, njegov otac Jim Dornan preminuo je od koronavirusa početkom 2021.

"Čudna je stvar završiti godinu sa svom ovom pozitivom - s toliko pohvala za 'Belfast' i puno dobrih priča o 'Turistu', rekao je 39-godišnji glumac za The Telegraph. 

Zvijezda filma "Pedeset nijansi sive" izgubila je oca u ožujku 2021. dok je bio u karanteni u Australiji, a majku Lornu je izgubio kad mu je bilo samo 16 godina. Otkrio je da još uvijek nije mogao na pravi način obilježiti očev ispraćaj zbog karantene usred koronavirusa, no i njegovog gustog radnog rasporeda.

“Uistinu, mogli biste pretraživati ​​nadaleko i naširoko i bilo bi vrlo teško pronaći nešto negativno što bi se moglo reći o mom tati. Bio je prepun pozitivnosti - to je moj glavni zaključak. Njegova ljubaznost, njegova spremnost da razgovara s bilo kim i svima nastavila se. Znao je reći: 'Moraš se ponašati isto prema čistaču i prema sucu.' Tata je imao vremena za sve", rekao je o svom pokojnom ocu koji je bio opstetričar i ginekolog.

Otac i sin su zapeli u različitim zemljama usred pandemije, a glumac teško podnosi gubitak nakon tolike odvojenosti. 18 mjeseci se nisu vidjeli. Jamie je istaknuo da je savjet njegovog oca nakon što je u ranim godinama života izgubio mamu zbog raka gušterače bio izrazito važan dok je odrastao. Naime, rekao mu je: "Nemoj dopustiti da te ovo definira". 

Dodao je da je vjerojatno zbog te boli u djetinjstvu danas mnogo jača osoba. 

"Bio sam mlad i naivan i morao sam jako brzo odrasti. Morao sam pronaći snagu i otpornost za koje nisam bio svjestan da ih posjedujem", kazao je.

VIDEO>>I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije