Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTO SE DOGAĐA

Meri Cetinić otvorila dušu: 'Neki me mediji miješaju s kolegicom, to je svinjarija'

Meri Cetinić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/6
27.08.2020.
u 08:31

Tako mi prošle godine za moj jubilarni koncert za 40 godina samostalne karijere, novinarka iz našeg poznatog časopisa zatraži intervju, ali da me slika s unučicom, iako je ja nemam, al' ima Jasna - napisala je Meri

Diva hrvatske glazbene scene Meri Cetinić na svom je Facebook profilu prijateljima podijelila ono što joj se tijekom godina često događalo, naime neki su je mediji znali mijenjati s kolegicom Jasnom Zlokić. Povod je jedna križaljka u kojoj je kao pojam bilo njeno prezime, a na fotografiji je bila Jasna Zlokić. 

Foto: Daniel Pavlić

- Ova manipulacija i svinjarija se ponavlja već jako dugo po medijima. Stave sliku Jasne Zlokić i napišu da sam to ja. Tako mi prošle godine za moj jubilarni koncert za 40 godina samostalne karijere, novinarka iz našeg poznatog časopisa zatraži intervju, ali da me slika s unučicom, iako je ja nemam, al' ima Jasna. Ili dođe novinarka iz Zagreba i napravi cijelu reportažu s mojim slikama u Blatu na Korčuli i onda objavi tekst u kojem se cijelo vrijeme spominje kako 'skitnica' provodi svoje vrijeme u Blatu. Ili, izađe LP s najvećim hitovima osamdesetih i među njima "Samo simpatija" s mojim imenom, a na naslovnici ploče velika fotografija Jasne Zlokić, iako na ploči nema nijedna njena pjesma.... Eto, i na križaljci citatelji trebaju napisati moje ime, iako je na slici Jasna!?.....Sve to slučajno!?.... - napisala je Cetinić. 

Glazbenica je ubrzo dobila brojne komentare podrške prijatelja, koji su komentirali kako je to nedopustivo.

- Tko ne zna za Meri Cetinić, nema pojma o domaćoj glazbi. To je zlo ljubomore i zavisti, prije nego neznanja. Jer u Hrvatskoj nema puno glazbenih diva, može vas se nabrojati na prstima jedne ruke - napisala joj je jedna pratiteljica. 

Ključne riječi

Komentara 11

NO
nordic
09:56 27.08.2020.

Volim i Meri i Jasnu. Ne znam čemu to. Svako slučaju sve najbolje.

KV
ka-vuk
09:27 27.08.2020.

Nezamjenjiva i uvijek melem za uho.

HI
HighKick
10:40 27.08.2020.

Baš se svatko danas bavi novinarskim poslom. Početničke greške i sramota za izdavače koji drže takve kvazi-novinare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije