Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno na odmoru

Renata Sopek pokazala svoju mlađu sestru Sandu s kojom uživa na Šolti

Foto: Instagram
1/7
27.08.2020.
u 08:00

Renata svake godine dio svog godišnjeg odmora provede s mlađom sestrom koja je po zanimanju vizažistica i često je zaslužna i za make up svoje sestre.

Televizijska voditeljica i instruktorica fitnesa Renata Sopek odmara se na Šolti, a otkrila je svojim pratiteljima u čijem društvu uživa na ovom otoku. Objavila je fotografiju sa svojom mlađom sestrom Sandom i napisala: Sopek seke otišle do plaže daleke, pa se "selfiraju" ko manekenke neke.

Renata svake godine dio svog godišnjeg odmora provede s mlađom sestrom koja je po zanimanju vizažistica i često je zaslužna i za make up svoje sestre. Baš poput starije sestre i Sanda je ljubiteljica aktivnosti pa se sestre Sopek često znaju zajedno upustiti u neku aktivnost čak i kada su na godišnjem odmoru. Renata je u nekoliko navrata u intervjuima prepričavala avanture i zgode s putovanja sa sestrom s kojom je jako bliska i najbolje su prijateljice.

Kada je počela pandemija koronavirusa Renata i Sanda najviše su strahovale za svoju mamu koja je onkološki pacijent i spada u rizičnu skupinu i zato su sestre posebno oprezne i pridržavaju se svih mjera kako bi zaštitile svoju mamu. Roditelji su Renatu i Sandu uvijek poticali da se bave nekom sportskom aktivnošću i tome lijepe seks Sopek duguju dio zahvale za svoje savršene figure.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 8

TR
tratincica68
08:58 27.08.2020.

Koliko plastike ima u usnama.mora bit da ga ne oseca kad pusi

DU
Deleted user
09:45 27.08.2020.

pokazala guzu...pokazala sestru...pokazala trbuščić...pokazala frajera....pokazala sinčića...pokazao pločice....zašto se uvijek furate na neke, kao, bombastične naslove? ova ima guzu, ova sestru, ovaj trbušne mišiće - nije to ništa tako bombastično ni senzacionalno. (ali valjda je važno da zvuči)

JA
japa
10:41 27.08.2020.

Sestra joj je bomba i ostat će sve dok je seka ne nagovori na ugradnju plastike....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije