Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Patila je

Dok je bila u braku s Eltonom pokušale se ubiti na medenom mjesecu

Foto: profimedia
1/6
26.08.2020.
u 22:30

Ova tvrdnja pojavila se u sklopu tužbe Renate Blauel protiv pjevača podnesene ranije ove godine kojom traži 3 milijuna funti odštete jer je Elton John navodno prekršio odredbe njihovog sporazuma o razvodu nakon što je spomenuo njihov brak u svojoj autobiografiji.

Bivša supruga Eltona Johna, Renate Blauel, pokušala je izvršiti samoubojstvo na njihovom medenom mjesecu 1984., navodi se u dokumentima podnesenim Visokom sudu u Londonu, prenosi BBC. Blauel kaže da se predozirala Valiumom nakon što joj je suprug rekao da "brak ne funkcionira i da želi da ode" trećeg dana njihovog borava u St. Tropezu.

Ova tvrdnja pojavila se u sklopu njezine tužbe protiv pjevača podnesene ranije ove godine kojom traži 3 milijuna funti odštete jer je Elton John navodno prekršio odredbe njihovog sporazuma o razvodu nakon što je spomenuo njihov brak u svojoj autobiografiji iz 2019. i filmu "Rocketman".

Foto: profimedia

Ona kaže da joj je to pogoršalo dugogodišnje probleme s mentalnim zdravljem jer se našla u središtu pozornosti medija i javnosti te je navodno potrošila tisuće funti na terapiju. Njezin odvjetnik je naveo davni pokušaj samoubojstva i niz paničnih napada tijekom njihova braka kao dokaz za dugogodišnje mentalne probleme od kojih pati njegova klijentica.

Inženjerka zvuka rodom iz Njemačke, Blauel je bila u braku sa Sir Eltonom četiri godine i držala se dalje od očiju javnosti još od 1988. godine kada je taj brak službeno okončan. Odvjetnici Eltona Johna priznali su postojanje sporazuma o razvodu, koji su potpisale obje strane, ali su odbacili bilo kakva kršenja uvjeta ili nanošenje "psihološke povrede". Elton John je danas u sretnom braku s muškarcem.

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
06:58 27.08.2020.

kako se nebi ubila kad je shvatila da joj mladoženja štipa konobara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije