Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RED ZA KRUNU

Nije sve izgubljeno! Konačno se zna što je s Archiejevom titulom

Foto: PA/Pixsell
1/11
27.08.2020.
u 07:00

Prema pisanjima magazina The Express, Archie bi po navršavanju 18 punih godina trebao moći odlučiti što će napraviti s titulom.

Najpoznatiji i najmlađi bivši član kraljevske obitelji Archie Harrison - Mountbatten Windsor, sin odbjegle vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle i princa Harryja, od malih nogu suočava se sa životnim prekretnicama. Njegovi roditelji donijeli su odluku o odstupanju iz kraljevske obitelji te za njih pozdrav "Vaše Visočanstvo" više ne postoji, a nakon nagađanja o eventualnoj tituli koju bi maleni Archie stekao tijekom života, stižu novosti.

Naime, prema pisanju magazina The Express, najpoznatija beba na svijetu postat će princ čim se pomakne red za krunu. To bi značilo da čim princ Charles postane kralj ili kraljica Elizabeta II. odstupi i tako odluči ili premine, on preuzima titulu. Hoće li ju koristiti ili ne, Archie će imati pravo odlučiti kad navrši 18 godina.

Foto: FIBA/Screenshot

Sin poznate glumice Meghan Markle koja je zbog uloge Rachel Zane u seriji "Suits" stekla svjetsku slavu i princa Harryja sedmi je u redu za krunu, a kad odraste morat će tražiti dozvolu za vjenčanje od dvora. Baš kao i njegovi bratići George i Louis te sestrične Charlotte, inače djece vojvotkinje Kate Middleton i Harryjevog brata princa Williama.

Podsjetimo, Nakon što su odstupili s kraljevskih dužnosti i preselili se iz Velike Britanije u zvjezdani Los Angeles, bivša glumica Meghan Markle i njezin suprug princ Harry odlučili su napraviti još neke promjene u životu. Među prvim je i to da se s njima na imanje vrijedno 118 milijuna kuna uselila i Meghanina majka, Doria Ragland.

Iako je Meghan u lošim odnosima s ocem Thomasom i polusestrom Samanthom, koji su joj okrenuli leđa i te iznijeli njezin prljavi veš u javnost, majka Doria je uvijek bila uz nju. Mnogi stručnjaci za kraljevsku obitelj, već su na početku Megxita sumnjali da je Doria jedna od osoba odgovorna za raspad kraljevske obitelji. Ragland je jedina osoba kojoj Markle vjeruje, a sve što ona kaže je Biblija za nju i Harryja. 

Stručnjaci su bili uvjereni  da Ragland donosi velike odluke, te će najvjerojatnije biti Meghanina jedina savjetnica. Meghan je zbog nje već na početku cijele situacije otpustila sve Archiejeve dadilje. - Ljudi misle da je Doria vesela i opuštena hipijevka jer je instruktorica joge. No kao što je i njezina majka bila i ona je oštra kad treba zaštititi svoje dijete. Meghan je naslijedila svoju čeličnu odlučnost od majke, koja je jako uključena u njen život. Harry obožava Doriju i misli da je jako mudra. - rekao je izvor blizak paru za britanske medije koji tvrdi i da vojvode od Sussexa nemaju povjerenja u mnogo ljudi, čak ni u članove svoje obitelji. 

 

Komentara 2

TR
tratincica68
09:04 27.08.2020.

radi ove sove sve ostavit.nebi hvala.

GE
geler203
08:51 27.08.2020.

Ha ha koja sprdačina. Charles postane kralj....... nikada......... ili kraljica Elizabeta II. odstupi.... hahaha... možda za 1000 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije