Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža kroz povijest

Lejla Šehović preuzela Tarikovu nagradu i potvrdila glasine o ozbiljnoj vezi

Zagreb: Dodjela nagrade Večernjakov ekran, 18.02.2007.
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
08.03.2024.
u 09:37

S obzirom na to da je Tarik Filipović zbog uloge u "Bitangama i princezama" u Kerempuhu kasnio na svečanost, njegovu je nagradu preuzela Lejla Šehović.

I dok godinu prije Novoj TV nije pripala nijedna Večernjakova nagrada, na dodjeli Ekrana za 2006. imala je razloga za slavlje, no zbog statue, rad akademske kiparice Marine Stoponje, koja je pripala Hloverki Novak-Srzić, bilo je različitih tumačenja koliko ih je ta TV kuća osvojila. Naime, iako je Hloverka, koja je bila spriječena doći na dodjelu, nagradu dobila za svoj rad na HTV-u, preuzeo ju je Siniša Svilan, direktor Nove TV.

– Kako je bila spriječena doći ovamo, pričekao sam i vidio da nitko ne dolazi te sam preuzeo nagradu u njezino ime – rekao je Svilan.

– Nagrada nije ni HTV-ova ni Nove TV, nego moja – kazala je u intervjuu Večernjaku Hloverka Novak-Srzić.

Osim nje nagrade su dobili i Goran Milić, Tarik Filipović, Antonija Blaće, Dnevnik HTV-a, "Istraga" Nove TV, "Kviskoteka Nova TV", "Nedjeljom u dva", "Ples sa zvijezdama", Dražen Ilinčić, "Naša mala klinika", Enis Bešlagić, špica-jingle "Zuhra light show", Jadranka Đokić, dokumentarac "Idemo u Ameriku" i emisija lokalne televizije Z1 "Vježbanje demokracije".

S obzirom na to da je Tarik Filipović zbog uloge u "Bitangama i princezama" u Kerempuhu kasnio na svečanost, njegovu je nagradu preuzela Lejla Šehović. Tom je gestom par javno, bez ijedne riječi, pred brojnim kamerama i objektivima potvrdio glasine o ozbiljnoj vezi, kasnije i okrunjenoj brakom.  

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije