Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA MAMA

Lana se prvi put oglasila nakon poroda: 'Nitko nije znao ishod, prognoze su bile nikakve'

Foto: Screenshot
1/13
03.12.2023.
u 14:00

- Četiri mjeseca nismo nikome rekli, baš nikome… Nastupala sam, imala koncerte, putovala, snimila spot i pjesmu - sve je bilo dobro, a onda sam nakon zadnjeg koncerta, zapravo koji dan nakon, završila u bolnici i tako su naše obitelji nažalost, umjesto lijepe vijesti, dočekale one za koje nisu znali kako da reagiraju, napisala je pjevačica na blogu

Pjevačica Lana Jurčević i njen partner Filip Kratofil prošlog su tjedna postali roditelji, a Lana se sada nakon poroda prvi put oglasila na društvenim mrežama. 

- Polako stavljamo ‘točku na i’ na ovaj period, jer počinje jedna nova etapa, jedan potpuno novi život. Napisala sam napokon i blog ‘MOJE PUTOVANJE’ koji sam htjela napisati mjesecima, napisala je Lana na Instagramu, a na blogu je detaljnije opisala što joj se sve događalo proteklih mjeseci. 

- Četiri mjeseca nismo nikome rekli, baš nikome… Nastupala sam, imala koncerte, putovala, snimila spot i pjesmu - sve je bilo dobro, a onda sam nakon zadnjeg koncerta, zapravo koji dan nakon, završila u bolnici i tako su naše obitelji nažalost, umjesto lijepe vijesti, dočekale one za koje nisu znali kako da reagiraju. Niti su se smjeli veseliti, niti su smjeli pokazivali da se brinu i da su van sebe. Nitko nije znao ishod, iako nam prognoze bile - nikakve, napisala je Lana i dodala kako duboko u sebi nije vjerovala u prognoze. 

- Iz cijele ove faze, pod kožu su mi se, vjerovali ili ne, preko društvenih mreža uvukle neke žene koje nikad nisam upoznala, a postale su mi doslovno prijateljice kroz ovaj period. Isto tako i neke moje cimerice s kojima sam ležala u sobi... Pamtim toliko predivnih uspomena s njima i još uvijek si tipkamo svakih par dana. Ne smijem zaboraviti ni prekrasne sestre i većinu doktora s kojima sam došla u kontakt.. Bez brige - nisu svi bili naklonjeni meni, uvijek imaš neke kojima ‘ne legne’ tvoja pojava, tvoja energija, pitanja… i to je okej.

VEZANI ČLANCI: 

Čisto da netko ne pomisli da se mene mazi nekim perom i da mi je sve posloženo kao ‘po loju’… Imala sam i baš teških dana, ali neka ih je. I oni donesu nešto vrijedno u sve. istaknula je Lana i dodala da je krvarila, imala hematom, sumnjalo se na curenje vode a time i kraj trudnoće. No, bila je pozitivna ali i spremna na sve ishode. 

- I da ne ponavljam što sam pisala u objavama do sada, htjela bi reći samo jedno, što sam zaključila iz svog, a i primjera svake žene koja mi je pisala. I one koja je na kraju postala majka, ali i one koje nije. Psiha i naš mindset ima ogromnu ulogu u svemu što nam se događa. Ničiji život nije savršen i svaki ima svoje uspone i padove. Jedina je opasnost kad dozvoliš da te zakuca i ostaneš u toj rupi. Za svaki napredak je potreban neki naš napor. Moraš nekad se zainatiti i pokazati zube životu. Dovoljan je i onaj mali, zadnji atom snage za to, istaknula je Jurčević. 

VIDEO: Pogledajte atmosferu na drugom koncertu Aleksandre Prijović: Pjevačica je i zaplakala 

Ključne riječi

Komentara 8

ZL
Zlatarkongozambija
18:23 03.12.2023.

Neka sreća prati mamu i bebu!

Avatar markoii123
markoii123
09:12 04.12.2023.

Bravo Lana.

MA
marli
14:57 03.12.2023.

Molim sliku od svake žene koja je rodila jer se ova ne izdvaja ništa više od svake nove mame.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije