Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na drugom koncertu

Aleksandra Prijović poručila zagrebačkoj publici da su napravili nešto što joj se još nije dogodilo

Zagreb: Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/25
03.12.2023.
u 11:00

Tijekom koncerta pjevačica nije mogla sakriti emocije, pa je i zaplakala zbog podrške publike koju je imala. Osim toga, primijetila je i da je publika cijelo večer pjevala s njom.

Zagrebačka Arena je i drugu večer zaredom bila popunjena do zadnjeg mjesta. Spektakl je krenuo čim je regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) izašla na pozornicu, koja je doslovno planula. "Sinoć je bilo baš dobro, ali ja imam osjećaj da će večeras biti još bolje" - poručila je, a publika joj je uzvratila gromoglasnim pljeskom. 

Prijović je pjevala brojne svoje hitove te na oduševljenje publike i neke domaće pjesme, kao i pjesme poznatih gostiju. Aleksandri su se na pozornici tako pridružili Bojan Vasković iz Lexington benda i Milica Todorović.

Tijekom koncerta pjevačica nije mogla sakriti emocije, pa je i zaplakala zbog podrške publike koju je imala. Osim toga, primijetila je i da je publika cijelo večer pjevala s njom.

- Ja ne moram ni pjevati pored vas večeras - rekla je. Osim toga, pjevačica je otkrila i da joj se na koncertu u subotu dogodilo nešto što nikada prije nije. Na društvenim mrežama Extra FM-a , koji je jedan od organizatora koncerta, našla se i snimka u kojoj Prijović govori publici.

- Ma vi ste toliko glasni da nam puca ozvučenje večeras - rekla je pjevačica oduševljeno i primila se za uho.

- Ovo mi se još nije dogodilo - otkrila je, a publika ju je podržala vriskom. 

GALERIJA Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb

Zagreb: Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni
1/32

Podsjetimo, Aleksandra je u petak održala svoj prvi koncert u zagrebačkoj Areni. U subotu, jučer, uslijedio je drugi, a održat će još tri koncerta i to u nedjelju 3. prosinca te 4. i 6. prosinca. Pjevačica se trenutno nalazi na turneji imena 'Od istoka do zapada' tijekom koje će održati ukupno pet koncerata u zagrebačkoj Areni. Regionalna zvijezda nakon što je u zagrebačkoj Areni održala svoj prvi koncert održala je i konferenciju za medije na kojoj je odgovarala na pitanja novinara. Među ostalim govorila je o svojoj obitelji koja je bila prisutna na koncertu te kolegama koje je pozvala na gostovanje. Mediji su primijetili i da su na ovaj zagrebački koncert pristigli i Aleksandrini baka i djed koji su je pratili iz publike. Baka ju je cijelo vrijeme snimala, a djed je sjedio i pratio.

- Ja bez svoje obitelji ne idem nigdje, rekla sam to nekoliko puta već. Oni su na svakom koncertu sa mnom i meni je jako bitno da su oni tu taj dan - kazala je te dodala da je njezina obitelj uvijek ponosna na nju i da se vesele s njom njezinim uspjesima. Prijović je kazala i da se uvijek trudi svojoj obitelji u publici ispuniti želje, ali da skoro nikad ništa ne traže.

Prijović se osvrnula i na svoje goste. Naime, tijekom svih pet koncerta na pozornici će joj se pridružiti razna imena, a neka od njih slušala je i ona kao mala. Na prvom koncertu na pozornici su joj se pridružili Aco Pejović i Željko Samardžić. S Pejovićem ova glazbenica ima i duet, a Samardžiću je na pozornici priznala da ga je slušala kao mala i da joj je izuzetna čast pjevati njemu uz bok.

- Velika je to čast - rekla je te dodala da se često pogubi u trenutku dok pjeva s nekim koga je slušala kao djevojčica. 

VEZANI ČLANCI

- Pomislim: 'Je li ovo moguće? Što se događa?' - rekla je te otkrila da će se među gostima naći ljude koje osobno poznaje i čiju muziku voli. Otkrila je i hoće li biti nekih hrvatskih imena tijekom ovih nekoliko dana.

- Kao i svi izvođači, htjela bih da ta imena budu iznenađenje - rekla je pa se osvrnula na svoje prijateljstvo s Jelenom Rozgom o čemu su mnogi pričali nakon objave koncerta i Jeleninih javnih čestitki. 

- Kada je Jelena u pitanju, želim reći da nju puno volim i poštujem i da smo prijateljice. Tako da svakako njezinu podršku imam, ali ne bih otkrivala hoće li gostovati na mom koncertu - dodala je. O nastupima u velikim dvorana diljem regije, rekla je kratko: 

- Ja trenutno živim svoje snove.

VIDEO Pogledajte atmosferu na drugom koncertu Aleksandre Prijović

 

Komentara 11

VA
vadis1
16:35 03.12.2023.

Bravo za Aleksandru!

DU
Deleted user
15:43 03.12.2023.

Dajte,najte vec ste dosadni sa tom pevaljkom.🙈

AN
Andrenilator
17:36 03.12.2023.

To ne slušaju ponosni Hrvati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije