Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utvrđivanje očinstva

Kićina 'crna žena' i Miroslav Ilić drugi dan na sudu: Ona ušetala nasmijana, a on se obratio novinarima

Mirjana Antonovic
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/7
29.09.2021.
u 13:14

Oboje su stigli pred sud nešto malo poslije 9 sati ujutro, a srpski mediji prenose da je Mirjana, Kićina 'crna žena', došla vesela i nasmijana u pratnji odvjetnika i prijateljice Merse Miljković Meri, dok je Ilić bio u čudu zašto su novinari ponovno pred njim.

Pjevač Miroslav Ilić i njegova bivša ljubavnica Mirjana Antonović drugi dan zaredom stigli su u Palaču pravde u Beogradu zbog dokazivanja očinstva njezina sina Devona.

Oboje su stigli pred sud nešto malo poslije 9 sati ujutro, a srpski mediji prenose da je Mirjana, Kićina crna žena, došla vesela i nasmijana u pratnji odvjetnika i prijateljice Merse Miljković Meri, dok je Ilić bio u čudu zašto su novinari ponovno pred njim. 

29, September, 2021, Belgrade - The trial on the lawsuit for proving paternity of Mirjana Antonovic, a woman who claims that she has a son Devin with the singer Miroslav Ilic, which he refuses to officially admit, has continued in the Palace of Justice. Mirjana Antonovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 29, septembar, 2021, Beograd - U Palati pravde je nastavljeno sudjenje po tuzbi za dokazivanje ocinstva Mirjane Antonovic, zena koja tvrdi da sa pevacem Miroslavom Ilicem ima sina Devina, a kojeg on odbija da zvanicno prizna. Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

– Opet? Bože, Bože... – ponavljao je samo novinarima. 

29, September, 2021, Belgrade - The trial on the lawsuit for proving paternity of Mirjana Antonovic, a woman who claims that she has a son Devin with the singer Miroslav Ilic, which he refuses to officially admit, has continued in the Palace of Justice. Miroslav Ilic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 29, septembar, 2021, Beograd - U Palati pravde je nastavljeno sudjenje po tuzbi za dokazivanje ocinstva Mirjane Antonovic, zena koja tvrdi da sa pevacem Miroslavom Ilicem ima sina Devina, a kojeg on odbija da zvanicno prizna. Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Miroslav Ilić i Mirjana bili su vezi prije 30 godina iako je legendarni glazbenik tada bio u braku, a već se godinama nalaze na sudu jer on ne želi priznati da je otac njezina sina Devona.

Antonović je već godinama prisutna u medijima pa je svojedobno otkrila detalje sukoba s Miroslavom.

– Devin i Miroslav dobili su sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah učinio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Očito to može jer ovdje još uvijek vlada taj arhaični zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne osobe – ispričala je za srpske medije i dodala: 

– Sad se mora i sudstvo maltretirati oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve Srbe, vremenski i novčano. Nisam znala da to plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, jer u Americi sve troškove plaća onaj tko izgubi slučaj – kazala je. 

Inače, Mirjanu je Kićo Slabinac opjevao u svojem velikom hitu "Zbog jedne divne crne žene", zbog čega se i naziva njegovom crnom ženom.

VIDEO>>Pjevač R. Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa

Komentara 3

Avatar Aristarh
Aristarh
13:52 29.09.2021.

Ova zavodila izgleda samo pjevače. Ne bi me iznenadilo da uskoro objavi još nekog 😊

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
13:35 29.09.2021.

Dakle opet priča o "neveri, narodnjacima, srpskim rasparačama i nezakonitoj deci"... Snimite film i ne davite nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije