Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O NEĆAKINJI

Kate Middleton iznenadila je svojom izjavom o kćeri Meghan Markle i princa Harryja

Kate Middleton, the Duchess of Cambridge, Meghan Markle, the Duchess of Sussex and Pippa MIddleton watch the Ladies Singles Final between Serena Williams and Simona Halep at The Wimbledon Championships tennis, Wimbledon, London on July 13, 2019
Foto: Vantagenews.com/PIXSELL/PIXSELL
1/5
11.06.2021.
u 17:17

"Želim joj sve najbolje, jedva čekam da je upoznam što će nadam se biti uskoro", rekla je Kate novinarima pri posjeti školi u društvu prve američke dame Jill Biden, na marginama samita G7.

Britanska vojvotkinja od Cambridgea Kate izjavila je u petak da jedva čeka upoznati svoju novu nećakinju Lilibet, kćerku princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle.

"Želim joj sve najbolje, jedva čekam da je upoznam što će nadam se biti uskoro", rekla je Kate novinarima pri posjeti školi u društvu prve američke dame Jill Biden, na marginama samita G7.

Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor, nazvana po baki princa Harryja kraljici Elizabeti II i njegovoj pokojnoj majci, princezi Diani, rođena je prije tjedan dana u bolnici Santa Barbara Cottage u Kaliforniji.

Rodila se gotovo godinu i pol dana nakon što su Harry i Meghan objavili da namjeravaju odstupiti od kraljevskih dužnosti, što je izazvalo veliku krizu u kraljevskoj obitelji.

Odnosi članova kraljevske obitelji dodatno su se pogoršali u ožujku kad je jedan od njih, doduše neimenovan, optužen za rasističku primjedbu na račun sina princa Harryja, malog Archieja.

Problemi su se pojavili i nakon što je Meghan Markle u intervjuu s Oprah Winfrey priznala da su članovi kraljevske obitelji potpuno ignorirali njezine molbe za pomoć prilikom suicidalnih misli, koje su joj se tijekom života u Velikoj Britaniji nerijetko pojavljivale.

VIDEO: Aleksandar Stanković: 'Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije