Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumačka zvijezda iz Meksika

Jorge Blanco: Godinu dana sam smišljao kako ću zaprositi Stephie

Jorge Blanco
Foto: Instagram, RTL
1/6
12.03.2017.
u 13:45

Zvijezda popularne tinejdžerske serije "Violetta" osim glumačke ostvarila je i pjevačku karijeru, dok je privatno u sretnoj vezi sa zaručnicom Stephie Caire

“Nedostaje mi moja zemlja. Moj Meksiko. Dosad me u Argentini posjetio samo jedan prijatelj, ali na sreću tu su društvene mreže preko kojih komuniciram sa svim svojim prijateljima”, rekao je prije nekoliko godina glumac Jorge Blanco, zvijezda planetarno popularne Disneyjeve serije za tinejdžere “Violetta”. Otad se u glumčevu i pjevačevu životu mnogo toga promijenilo.

“U početku je bilo teško, ali mnogo sam naučio u ovom razdoblju. Sad živim potpuno samostalno”, govori 25-godišnja zvijezda. U ulozi Leóna publika ga trenutačno prati u seriji na RTL Kockici, a osim glumačke Jorge je ostvario i zavidnu pjevačku karijeru. 

“Pet godina surađivao sam s Disneyjem i prije snimanja serije ‘Violetta’. Jednog dana pozvali su me i pitali želim li ulogu u seriji – samo tako, bez audicije! Naravno da sam odmah pristao”, kaže.  Osim zavidne poslovne karijere, mladoj meksičkoj zvijezdi i ljubavni život ide uzlaznom putanjom. Sretan je sa svojom zaručnicom, glumicom, plesačicom i pjevačicom Stephie Caire. 

“Volim djevojke koje se znaju zabavljati i koje su iskrene i nasmijane. Ne volim da se skrivaju ispod maske. Volim kad su prirodne i ono što zapravo jesu u dubini srca”, govori Jorge, koji će prosidbu godinu starije kolegice još dugo pamtiti. 

“Dugo sam čekao pravi trenutak kad ću kleknuti pred Stephie. Godinu dana smišljao sam kako će to izgledati. Želio sam da bude nešto posebno. Najprije sam napisao pjesmu samo za nju, zatim sam želio da sve bude režirano do posljednjeg trenutka. Naime, ekipa iz ‘Violette’ pomogla mi je da režiramo lažni TV show u kojem ću biti gost. Pozvao sam i naše roditelje i nepoznate ljude da glume televizijsku publiku. Sve je izgledalo stvarno, kao pravi talk show u kojem gostujem i svi osim nje znali smo što se događa”, opisuje glumac svoj dan iz snova u kolovozu prošle godine. 

“Bila je šokirana. Mislim, bili smo razgovarali o tome da ćemo se jednog dana sigurno vjenčati jer želimo provesti život zajedno, ali nije mislila da ću je zaprositi baš u vrijeme kad smo oboje bili zauzeti poslovnim obavezama”, tvrdi svestrani umjetnik. 

“Muškarci i žene drukčije poimaju ljubav. Mi kad volimo, onda volimo snažno i ne razbacujemo se emocijama. Žene to rade drukčije. Iznose to glasno, javno izražavaju osjećaje. Nama treba više vremena da izrazimo svoje osjećaje, a žene to rade mnogo brže i nekad su ti izljevi ishitreni”, smatra zvijezda tinejdžerske telenovele. 

Iako kaže da ne voli unaprijed planirati stvari, osim prosidbe, i prerano gledati u budućnost, popularni Meksikanac otprilike zna gdje se vidi za nekoliko godina. 

“Ako me pitate gdje se vidim za deset godina, teško je reći. Ova godina bila mi je po mnogočemu posebna i na poslovnom i na privatnom planu. Započeo sam solo glazbenu karijeru, pa bi bilo lijepo da za pet godina i dalje budem uspješan u tome. Na privatnom planu također se mnogo toga promijenilo. Zaručio sam se, pa se za pet godina definitivno vidim u braku”, kaže. 

“Treba uvijek slijediti svoje srce i okružiti se ljudima koje volite, ljudima koji će se brinuti o vama, koji će u svakom trenutku biti uz vas”, zaključuje Jorge.

>>Autori "Tračerice" pripremaju seriju o novoj generaciji Carringtonovih i Colbyjevih

>>Preminula jedna od najvećih zvijezda meksičkih sapunica​

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije