Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morska sapunica

Pamela Anderson snimat će sapunicu u Crnoj Gori

pamela anderson (1)
PIXSELL
08.09.2010.
u 11:56

Izgleda da je američku glumicu Pamelu Anderson (43) prošle godine očaralo Crnogorsko primorje kad je odlučila prihvatiti ulogu u sapunici koja će se uskoro početi snimati u Budvi.

Izgleda da je američku glumicu Pamelu Anderson (43) prošle godine očaralo Crnogorsko primorje kad je odlučila prihvatiti ulogu u sapunici koja će se uskoro početi snimati na atraktivnim lokacijama i u luksuznim hotelima u Budvi.

Zvijezda "Baywatcha" trebala bi glumiti instruktoricu u timu spasilaca koje će igrati atraktivne djevojke crnogorske televizije Atlas. Serija će biti realizirana u koprodukciji hrvatske producentske kuće Ring Multimedia, RTV Atlas i općine Budva. Nekadašnja Playboyeva zečica Crnu Goru je prvi put posjetila u srpnju prošle godine i tada je obećala da će se vratiti i uložiti novac u dva ekološka projekta Atlas grupe.

- Veoma sam iznenađena svime što sam vidjela u Crnoj Gori. Priroda je prelijepa, a naročito mi se svidjela obala koja ima puno potencijala i u budućnosti bi neka mjesta mogla izgledati poput Saint Tropeza ili Monaka, izjavila je impresionirana Pamela.

Nakon što je nedavno bankrotirala više ne razmišlja o ulaganju u Crnu Goru nego, naprotiv, o zarađivanju u susjednoj nam državi.

Komentara 4

AU
aurora08
12:54 08.09.2010.

u hrvatsku vise niko nece, madona i rolingstonsi dodju u malenu crnu goru, posjecuju ih americki glumci i glumice, a u hrvtasku dodju oni koji nemaju love za crnu goru.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
13:53 08.09.2010.

Ulozit ce u crnu goru? Namirila se kosa na brus. Skim si takav si. :o)

BA
baš
16:02 08.09.2010.

Neka, neka, vidjet ćete vi kada MI jednoga dana profunkcioniramo! Neće Angelina, Brad, ova Pamela i tko zna tko još izbjegavati Hrvatsku i uživati kod susjeda. Jednoga dana, makar kada budu trebali starački dom, makar kada turizam bude odumirao na ovim prostorima zbog klimatskih promjena, makar tada ćemo i mi uspjeti imati viziju, misiju a \"bogami\" i strategiju. Do tada može po rodijacima i ostaloj sviti. Kako reče onaj političar lokalni kojemu sada ne znam ime; glasujte za mene, ako vama neće biti dobro , meni sigurno hoće (ili tako nekako, bit je ista), e to je sada na djelu u lijepoj našoj, a oni koji odlučuju ponašaju se kao da su oslijepili i oglušili. Ništa ih ne tangira, imaju vremena za sve, a očito i novaca. Nama život prolazi i što je najgore neznamo kud će nam djeca, gledamo ih svaki dan i pitamo se \"mora li i može li jedino uz politiku?\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije