Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantični zavodnik

Ivan Zak ne voli bahate žene koje se ponašaju poput muškaraca

Ivan Zak
Dalibor Urukalović/Pixsell
20.02.2013.
u 12:00

O karijeri glazbenika pjevač mašta od djetinjstva, a prva njegova tvrtka bavila se uređivanjem i projektiranjem parkova. Eksperimentirao je s različitim stilovima, miješao pop i folk, ali ne žali. Već dvije je godine sretno zaljubljen

Ivan Volarić Zak kaže da će u subotu, 23. veljače, Mala dvorana sportova u Zagrebu biti ispunjena do posljednjeg mjesta u koji će održati svoj drugi veliki dvoranski koncert.

– Prošle godine probio sam led i bilo je uistinu odlično, od uzbuđenja nisam znao gdje sam. Ove godine pridružit će mi se i Jelena Rozga – najavljuje 34-godišnji Ivan, koji je iznimno ponosan na svoj posljednji album “Bolja od najbolje”.

– Prije sam eksperimentirao s različitim stilovima, bilo je tu miješanja popa s prizvukom folka, ali to više ne žalim. Vjerujem da je sve to bio put prema ovom gdje sam sad. Pronašao sam svoj pravi stil koji je publika odlično prihvatila – rekao je Ivan koji je autor svih deset pjesama. Hit “Bolja od najbolje” posvetio je, veli, boljoj od najbolje, a tko je djevojka kojoj pjeva, ne želi otkriti.

– Uvijek u mom životu postoji osoba do koje mi je jako stalo. Sretno sam zaljubljen više od dvije godine, ali moram priznati da baš ne brojim godine niti pamtim datume – kroza smijeh će Ivan. Otkrio nam je što mu je u vezi važno.

– Mora se dogoditi kemija jer bez toga nema temelja za ljubav. Ne volim bahate žene koje se ponašaju poput muškaraca. Žena mora biti dama – veli pjevač koji mašta o karijeri glazbenika od djetinjstva.

– Gledao sam film “La Bamba” i odmah poželio naučiti svirati gitaru. Od 16. godine imam bend, a kad mi je bilo 19, otvorio sam prvu firmu koja se bavila projektiranjem i uređivanjem parkova – kaže Ivan. Nekoliko godina poslije otvorio je klub u kojem su često nastupale brojne zvijezde, a s Nedom Ukraden postao je pravi prijatelj.

– Neda je moja prijateljica i mentorica – rekao je Ivan, koji je klub početkom godine odlučio zatvoriti. Sad je posvećen samo glazbenoj karijeri i najavljuje:

– Za godinu i pol napunit ću zagrebačku Arenu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije