Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslovna suradnja

Haljine Matije Vuice bit će izložene čak i u Veleposlanstvu RH u Rimu

matija (1)
Foto: Privatni album
1/5
06.03.2011.
u 10:00

- Supruga našeg veleposlanika Tomislava Vidoševića povezala me s vlasnikom jednog robnog magazina, Pierlorenzom Bassettijem, a u rano proljeće u hrvatskoj ambasadi organizirat ću modnu izložbu - otkrila nam je dizajnerica.

Otkad je prije 30 godina započela karijeru modne dizajnerice, Matija Vuica redovito je posjećivala europsku modnu meku London u potrazi za inspiracijom i najboljim tkaninama. No, kad je krajem siječnja prvi put posjetila Rim, glazbenica je otkrila destinaciju za nabavu svega što joj je potrebno.

- Obišla sam nekoliko robnih magazina i oduševila se njihovom ponudom! Kupila sam prekrasne dekorativne materijale kojima ću urediti radni prostor - priča Matija. U talijanskoj prijestolnici uživala je tri dana s prijateljicom.

- Rim je jedini grad uz Zagreb u kojem bih mogla živjeti. Na svakom koraku možeš doživjeti njegovu povijest, pa je tako jedan kafić ukrašen velikim replikama rimskih znamenitosti - puna je dojmova kreatorica koja je i ovo putovanje u inozemstvo iskoristila za sklapanje novih poslovnih suradnji.

- Supruga našeg veleposlanika Tomislava Vidoševića povezala me s vlasnikom jednog robnog magazina, Pierlorenzom Bassettijem, a u rano proljeće u hrvatskoj ambasadi organizirat ću modnu izložbu - otkrila nam je Matija. Naime, u zgradi Veleposlanstva RH redovito se organiziraju izložbe hrvatskih umjetnika, a dizajnerica već punom parom radi na haljinama koje će ondje izložiti.

Sprijateljila se i sa suprugom našeg veleposlanika Ivom Vidošević koja ju je automobilom provozala gradom kako bi uspjela vidjeti što više. Zajedno su otišle i u šoping, što Matija nije mogla propustiti jer su u gotovo svim trgovinama bila sniženja i do 70 posto! No, kao ljubiteljicu talijanske kuhinje posebno joj je zadovoljstvo bilo obilaziti restorane.

- U Italiji ne možeš fulati ako odeš na mjesto gdje se poslužuje njihova izvorna hrana. Guštala sam u tjestenini, umacima, tartufima, kolačima... To je hrana baš po mome ukusu!

Ključne riječi

Komentara 4

MR
mravac
10:57 06.03.2011.

Zamisli u Rimu vjerovatno će svi cigani s oduševljenjem navaliti na te haljine.Sva sreća da ih ima u Rimu na tisuće.

MR
mravac
10:59 06.03.2011.

Dizajnerica Vujica,čisto da čovjek ne povjeruje koje gluposti se pišu.Dizajnerica,ha,ha,ha.

JA
jadre
11:49 06.03.2011.

...bravo Matija.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije