Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'večera za 5 na selu'

Gledatelji su i dalje nezadovoljni Duškinim ponašanjem: 'Kako je nije sram!'

Foto: RTL
1/8
23.12.2022.
u 08:56

Lorenta se ovom pobjedom i osvojenim bodovima pridružila Duški s kojom dijeli prvo mjesto, a njezina suparnica joj je dala osam bodova. Razlog tome, kako je objasnila, jest to što joj je predjelo bilo preobično, u glavnom jelu je meso bilo suho, a desertu joj je nedostajala podloga. Duškine stalne kritike zapazili su i gledatelji.

U jučerašnjoj epizodi showa 'Večera za 5 na selu' kuhala je knjigovotkinja Lorenta koja je svoje kandidate ugostila u Podgrebenu, a za svoju večeru dobila visokih 37 bodova. Svojim gostima pripremila je Slasno i masno za predjelo, Od Božića do Božića za glavno jelu i desert A ća te volim… jooo. Večera je dijelom bila tradicionalna; naresci su se svidjeli svima osim Duški koja je očekivala zahtjevnije predjelo, prigovorila je i pašticadi u glavnom jelu, a i desert ju nije oduševio…

Lorenta se ovom pobjedom i osvojenim bodovima pridružila Duški s kojom dijeli prvo mjesto, a njezina suparnica za večeru joj je dala osam bodova. Razlog tome, kako je objasnila, jest to što joj je predjelo bilo preobično, u glavnom jelu je meso bilo suho, a desertu joj je nedostajala podloga.

Duškino ponašanje nastavili su komentirati i gledatelji koji o ovoj natjecateljici nisu promijeniti mišljenje te i dalje smatraju da je kalkulantica.  

- Nije bitno tko će pobijediti, samo da ne bude kalkulatorica Duška – pisali su.

- Kako mi ode na živce ova Duška. Uvijek ima neki prigovor za jelo i mora biti u centru pažnje za stolom – dodala je druga osobe.

- Duška je naporna – dodala je druga osoba.

- Nema opravdanja za takvo ponašanje. Kako je nije sram! – pišu.

Foto: Facebook screenshot
Inače, domaćica je za predjelo poslužila bogatu platu s narescima i sirevima, za glavno jelo pašticadu s palentom i krumpirom, a za desert kremasti kolač. Od natjecatelja još svoje vještine u kuhinji treba pokazati Anđelko koji kuha danas, a potom ćemo vidjeti tko je spremio najbolju večeru u Dalmaciji

VIDEO Marko Grubnić pokazao svoj luksuzno uređeni stan, cijelog ga je pripremio za Božić!

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
22:35 23.12.2022.

Pa samo ime govori sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije