Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Farmer rasplakao voditeljicu showa: 'Meni se život okrenuo, u tri po noći je bila tu, već u šest je nije bilo'

Foto: RTL
1/11
18.06.2023.
u 12:23

Farmer Branko bio je u braku više od 20 godina, a iznenadna smrt supruge prije nekoliko godina jako ga je pogodila. Samoća mu teško pada pa se nada da će u emisiji pronaći novu ''životnu suputnicu'', ženu svojih godina duge kose, koja je iskrena, dobra i radišna.

U  jučerašnjoj epizodi showa 'Ljubav je na selu' upoznali smo i  farmera Branka koji dolazi iz mjesta Jakšić te radi u građevini, ima vrt s povrćem, svinje i kokoši te nekoliko voćki o kojima brine. U slobodno vrijeme voli šetati, druži se s prijateljima, brine oko životinja i poljoprivrede. Za sebe kaže da je komunikativan, dobar i iskren te ponekad plane, ali brzo se ohladi. 

Bio je u braku više od 20 godina, a iznenadna smrt supruge prije nekoliko godina jako ga je pogodila. Samoća mu teško pada pa se nada da će u emisiji pronaći novu ''životnu suputnicu'', ženu svojih godina duge kose, koja je iskrena, dobra i radišna. Budućoj partnerici, kaže, pružio bi sve što ima, a u vezi nikad ne bi tolerirao laži i prevaru.

Foto: RTL

O svojoj situaciji razgovarao je s voditeljicom Anitom Martinović.

- 24 godine sam bio u braku, ne da mi je teško nego preteško bez supruge. Ostanem kući sam, nemam s kime razgovarati, to mi je najteže - rekao je Branko koji ima osmero djece.

VEZANI ČLANCI:

Rekao je i da mu se život preokrenuo. 

- Meni se život okrenuo, u tri po noći je bila tu, već u šest je nije bilo - rekao je kroz suze farmer i time dirnuo i voditeljicu.

Izjavio je i da se nije mogao snaći. 

- Nisam se mogao snaći, i dan danas mi je teško bez nje, toliko smo djece stvorili zajedno, mislio sam da će ona mene otpratit na taj svijet, ali nije bilo tako, jednostavno tad sam shvatio koliko žena znači u životu - zaključio je Branko, a Anita se rasplakala.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Komentara 1

PI
pivodavac
13:40 18.06.2023.

Gledao i suza stigla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije