Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
već imaju dijete

Lijepa domaća glumica udala se na bajkovitoj lokaciji, kolegice objavile fotke s vjenčanja

Foto: Instagram screenshot
1/12
18.06.2023.
u 11:32

Bračne zavjete izmijenili su u Gornjoj Stubici u dvorcu Oršić, lokaciji koja je zaista bajkovita. Na svadbi su među uzvanicima bile i mladenkine kolegice Vanda Winter, Martina Stjepanović Meter te Katarina Baban, a one su i podijelile prve fotke s vjenčanja na društvenim mrežama.

Glumica Sementa Rajhard udala se za poduzetnika Vanju Brundulu, svog dugogodišnjeg partnera.  Bračne zavjete izmijenili su u Gornjoj Stubici u dvorcu Oršić, lokaciji koja je zaista bajkovita. Na svadbi su među uzvanicima bile i mladenkine kolegice Vanda Winter, Martina Stjepanović Meter te Katarina Baban, a one su i podijelile prve fotke s vjenčanja na društvenim mrežama. Na vjenčanju je pjevala Vanna. 

 

Vanja i Sementa imaju trogodišnju kćer Stellu, a sudbonosno 'da' rekli su već 2019. kod matičara. Učinili su to u krugu obitelji, a javnost je tu lijepu vijest doznala tek godinu dana kasnije. 

Glumica je tada u jednom intervjuu otkrila da im je u planu i crkveno vjenčanje te veliko svadbeno slavlje. Sementa je kazala tada kako ju veseli što će njihova kći biti malo veća i biti uz mamu i tatu na važnom događaju. 

- Nije da samo mi to želimo nego i cijela naša obitelj - izjavila je za InMagazin

Inače, krajem 2020. godine Sementa je progovorila o financijskom krahu svoje obiteljske firme zbog pandemije koronavirusa. Ona, naime, radi u obiteljskom lunaparku za koji kaže kako prošle godine nije odradio ni jedan event. Mjesto na kojemu je odrasla i uz koje je vežu neke od najljepših uspomena u životu i koje je prehranjivalo njezinu obitelji, izgledalo je sablasno prazno.

VEZANI ČLANCI:

Jednako su poražavajuće bile i poslovne knjige jer obitelj bilježi pad prihoda od čak 90 posto. Sementa je  bila očajna je jer je riječ o poslu od kojeg godinama živi cijela njezina obitelj, a radnike koji s njima rade također tretiraju kao da su članovi obitelji. Dakako, računi su im stizali na naplatu, a oni nisu znali odakle namaknuti sredstva za njihovo plaćanje. Svaki im je dan u to vrijeme bila posebna borba, nisu dobili nikakve poticaje ili financijsku pomoć jer, za njih nije postojala odgovarajuća mjera.Tuga zbog kraha obiteljskog posla pomutila je i sreću i uživanje u djevojčici Stelli koju je na svijet donijela u travnju te godine. Nadali su se, barem, da će im Advent značiti neki posao, ali kada je i to otkazano, shvatili su da im pomoći više nema. Srećom, situacija se sada popravila. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

 

Komentara 1

PA
Pašić
12:24 18.06.2023.

Ako je glumica, zašto radi u lunaparku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije