Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško razdoblje

Cara Delevingne otkrila mračnu tajnu: Bila sam toliko depresivna da sam se htjela ubiti

Cara Delevingne
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
15.10.2015.
u 09:44

Bila sam potpuno suicidalna, jednostavno nisam više željela živjeti. Mislila sam da sam potpuno sama, priznala je 23-godišnjakinja

Jedan od najplaćenijih modela današnjice, Cara Delevingne, otvoreno je progovorila o depresiji s kojom se dugo borila.

Priznala je kako je imala "mračnih dana" kada je čak razmišljala i o samoubojstvu. Događalo se to prije nego što je 23-godišnjakinja postala jedna od najpoznatijih modela u svijetu.

– Imala sam jako velikih poteškoća s učenjem. Došla sam do točke da sam bila jako ljuta na sebe. Bila sam potpuno suicidalna, jednostavno nisam više željela živjeti. Mislila sam da sam potpuno sama. Znala sam koliko sam zapravo sretna i kako divnu obitelj i prijatelje imam, ali to ništa nije bilo važno. Željela sam da me svijet proguta i ništa se nije činilo bolje od same smrti – priznala je Cara.

Događalo se to kad je Cara imala 15 godina nakon čega je počela piti antidepresive i otišla na liječenje.

>> Cara Delevingne i Michelle Rodriguez već planiraju svadbu

Ključne riječi

Komentara 2

MO
mozdaznam
10:49 15.10.2015.

nevalja ti to sto.si bila.depresivna. pod hitno vise nemoj.biti takva

NI
Nikomah95
13:09 15.10.2015.

Ako se takvo nešto dogadja nasoj djeci onda se to zove pubertet, a ako se desava poznatima onda je depresija. C'mon! Tko od nas nije prosao suicidalne misli s 15 god?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije