Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novosti

Branko iz 'Ljubav je na selu' otkriva kako će se uskoro oženiti: Ovakvu ženu ne bih našao nigdje

Foto: RTL
1/8
11.01.2024.
u 11:50

Ona je Mirjana, inače je iz Zagreba. Došla je živjeti k meni. Vjenčat ćemo se u Požegi, ispričao je Branko koji u showu nije uspio pronaći srodnu dušu

Branka Jurkovića gledatelji RTL-a upoznali su u reality showu "Ljubav je na selu" u koji se prijavio s nadom kako će opet doživjeti ljubav. U showu je bio šarmantan i na kraju je na romantično putovanje poveo Smilju te je tvrdio kako je u nju zaljubljen, da bi njegova partnerica na kraju otkrila kako se Branko njoj iza leđa dopisivao s drugim ženama te je napustila Branka.  Ovaj farmer sada je otkrio kako je ipak na kraju pronašao ljubavnu sreću i sada je otkrio kako će za mjesec dana vjenčati. 

- Ona je Mirjana, inače je iz Zagreba. Došla je živjeti k meni. Vjenčat ćemo se u Požegi kod matičara jer ne možemo u crkvi budući da smo oboje bili u crkvenim brakovima.  Presretan sam. Volimo se kao mala djeca. Mislim da je to to. Ma, sto posto sam siguran - ispričao je Branko za RTL.  Partnericu Mirjanu je upoznao nakon showa, a detalje veze nije otkrivao, kao ni datum vjenčanja te je samo još dodao:

VEZANI ČLANCI

- Ovakvu ženu ne bih našao nigdje, za sve sposobna, radišna, nemam što reći. Sretno smo zaljubljeni, i ona i ja. Moja djeca su je prihvatili kao da im je rođena majka. 

Kada je došao u show odmah na početku je ispričao kako je bio u braku 20 godina, a prije nekoliko godina supruga mu je iznenada preminula i to ga je shrvalo. Teško je podnio samoću nakon smrti supruge i zato se i prijavio u ovaj show kako bi pronašao srodnu dušu. Nadao se kako će u showu upoznati ženu svojih godina, duge kose, koja je iskrena, dobra i radišna. Tada je izjavio kako bi svojoj partnerici pružio sve što ima, a ne bi joj prešao preko laži i prevare. 

- Kad sam vidio 'Ljubav je na selu', tada sam bio godinu i nešto bez supruge, kako je umrla. Odlučio sam pošto imam još dva maloljetna djeteta... Najviše sam išao na 'Ljubav je na selu' da nađem neku srodnu dušu da bi bila uz mene, da bi mi dala podršku da možemo tu djecu dići na noge i dati im kao i ovim drugima kruh u šake, da budu ljudi - ispričao je Branko na početku showa razloge zbog kojih se prijavio u "Ljubav je na selu". 

VIDEO Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije