Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napunila pet dvorana

Aleksandra Prijović otkrila što joj je Rozga rekla na poziv da gostuje na koncertu u Areni

Četvrti koncert Aleksandre Prijović
Foto: Extra FM/Mario Poje
1/21
11.01.2024.
u 09:20

Aleksandra je u emisiji Balkanskom ulicom na Blic TV-u otkrila kako je izgledalo njihovo dogovaranje da Rozga zapjeva na četvrtom koncertu. Aleksandra je rekla da Jelenu zna godinama i da su jednom na ručku pričale o koncertu.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović održala je rekordnih pet koncerata u zagrebačkoj Areni u prosincu, a osim što je ovim koncertima srušila rekord, postala je i tema o kojoj se govori. Aleksandra je mnoge iznenadila s obzirom na to da nisu znali za njezinu glazbu ni tko je, a iznenadila je i drugim glazbenicima koji su kao gosti tijekom ovih koncerata nastupali s njom. Jedna od njih bila je i pjevačica Jelena Rozga koja je već ranije otkrila kako je dobra prijateljica s Aleksandrom, a zapjevala je na njezinu četvrtom zagrebačkom koncertu. Aleksandra je u emisiji Balkanskom ulicom na Blic TV-u otkrila kako je izgledalo njihovo dogovaranje da Rozga zapjeva na četvrtom koncertu. Aleksandra je rekla da Jelenu zna godinama i da su jednom na ručku razgovarale o koncertu.

– Jako smo se lijepo ispričale. Ona je jako topla, pristojna i normalna žena. Vrlo smo nekako slične. Jako mi odgovara njezina energija. Rekla sam joj: "Imat ću, ako Bog da, koncert u Splitu jednog dana, ne znam kada će to biti. Ti si iz tog grada i logično je nekako da te tada pozovem." A ona kaže ovako: "Ma ja ću tebi doći i u Zagreb, i u Split, i gdje god ti želiš" – prisjetila se razgovora Prijović. Jelena je u Areni Zagreb zapjevala nekoliko svojih pjesama poput "Ginem", "Dani su bez broja" i "Minus i plus", a na pozornici joj se pridružila i Lepa Brena, pa su zajedno otpjevale "Hajde da se volimo".

Četvrti koncert Aleksandre Prijović
1/31

Prijović je u ovom intervjuu govorila i o privatnom životu te se dotaknula bolne teme – odnosa svojih roditelja. Aleksandra je pričajući o ovome i zaplakala. Njezini roditelji rastali su se kada je ona imala tri godine, ali su zajedno bili na njezinu koncertu u Nišu i to je bio jedan od rijetkih trenutaka da su joj roditelji bili zajedno na istom mjestu. 

– Moji roditelji ne viđaju se često, gotovo se nikada ne viđaju. Na mom koncertu bili su svi zajedno... – rekla je u emisiji Prijović jedva suzdržavajući suze. Voditeljica ju je pitala: – Sjedili su jedno pored drugog i ti si vidjela ono što si željela cijelog života, je li tako?

Pjevačica je obrisala suze i kimnula potvrdno glavom odgovarajući na ovo pitanje. 

– Eto, taj trenutak. Svatko živi svoj život, i kada netko ne može biti zajedno, i ne treba biti zajedno. I to je sve O.K., ali ja kao netko tko je uvijek maštao o tome da imam veliku obitelj, a nisam je imala... Onda oni u kakvim su odnosima već bili, svatko je otišao svojim putem, nekako nisu mogli zajedno... – ispričala je Aleksandra. 

VEZANI ČLANCI

Aleksandra dolazi iz glazbene obitelji. Njena mama Borka pjevačica je, godinama se bavila pjevanjem i Aleksandra je od nje naslijedila taj talent. Često ističe kako upravo mami duguje sve što je postigla. Borka je nakon razvoda od supruga s kćeri ostala živjeti u Belom Manastiru. 

– Kada pomislim na školu i djetinjstvo sjetim se Belog Manastira, iako sam često odlazila i kod tate u Srbiju. S obzirom na to da sam odrasla u ovoj državi, nikada nisam mogla ni zamisliti da ću se pojaviti u Dnevniku u Hrvatskoj. To mi je bilo nezamislivo. Svojim prijateljima u razredu pričala sam da će se ovo dogoditi, i mnogi mi nisu vjerovali. Znali su mi se smijati i rugati. Tada sam imala 12, 13 godina i rekla sam im: "Jednog dana ćete se hvaliti da ste išli sa mnom u školu" – ispričala nam je Aleksandra u intervju uoči svojih koncerata u Areni Zagreb. Rekla nam je tada kako je i dalje u kontaktu s prijateljima iz Belog Manastira.

– I dalje sam u kontaktu s ljudima s kojima sam se onda družila. Imam prijateljicu koja sad živi u jednom selu pokraj Belog Manastira i s njom se i dalje družim svaki put kad dođem u Beli Manastir. Imam tamo mamu, prijatelje, kumove, rado dolazim u mjesto u kojem sam odrasla. Sve su to lijepe uspomene – rekla je. 

VIDEO Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

 

 

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
10:32 11.01.2024.

Jel se bu konačno spremenilo to ružno ime - Beli Manastir ? Nit je hrvatsko nit ma veze z manastirimi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije