Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO PRIVLAČI POGLEDE

FOTO Nives Celzijus provocira u izdanju koje oduzima dah: 'Najbolje što Hrvatska ima...'

Foto: Nives Celzijus/Instagram
1/12
30.04.2024.
u 13:53

Glumica i inlfuencerica dolazak toplijih dana odlučila je proslaviti još jednim provokativnim izdanjem, a nove fotografije izazvale su mnoštvo dosjetljivih komentara njezinih fanova.

Hrvatska spisateljica, glumica i influencerica Nives Celzijus (42) svoje mnogobrojne obožavatelje na društvenim mrežama često oduševljava besprijekornim izgledom. Nakon pokazivanja radova na terasi, atraktivna Zagrepčanka dolazak toplijih dana odlučila je proslaviti još jednim provokativnim izdanjem. 

Preko vlastitog Instagram profila, na kojem je prati preko 460 tisuća ljudi, Nives je objavila nekoliko fotografija na kojima se nalazi u prirodnom okruženju. - I samo prirodno! - napisala je pjevačica, a za slike senzualno pozira na bajkovitom molu dok u prvi plan ponovno stavlja bujno poprsje koje jedva prekriva prozirna bijela haljinica. Pritom, infleuncerica leži na boku i sanjivo gleda u daljinu, tako ističući šminkom netaknuto lice. 

Sasvim očekivano, nove fotografije inspirirale su mnoštvo dosjetljivih komentara: - "Najbolje što Hrvatska ima...", "I kod mene samo prirodno, bravo Nives", "Brutalno si zgodna", "Najzgodnija žena u RH", "Kao sirena" - neki su od upućenih komplimenata i komičnih komentara njezinih fanova.

GALERIJA: Nives Celzijus u vrućem izdanju pokazala kako barata s teškim alatom! U bikiniju je obnavljala terasu

1/29

Podsjetimo, Celzijus je nedavno pokazala kako je zasukala rukave te kako radi na svojoj terasi na kojoj će kasnije uživati. Ova 42-godišnjakinja se snimila kako obnavlja terasu, a čini se da joj pomoć majstora nije bila potrebna. Sama je miješala žbuku, brusila drvene ploče i prefarbala ogradu.

- Kolekcija najdražih vam radova majstorice Celzijus. Hoćemo nove radove ? - napisala je Nives pored objave. U videu se može vidjeti i kako je influencerica za svoje pratitelje snimila svaki korak ovog preuređenja, a proces je trajao danima.

Nives tako možemo vidjeti u različitim kombinacijama, a za one najtoplije dane odabrala je kratke traperice i gornji dio bikinija te slične vruće kombinacije. Naravno, obožavatelji u komentarima nisu krili oduševljenje. - Cijena je po kvadratu ili? - pitao ju je jedan.

VEZANI ČLANCI:

Pjevačica i glumica ponovno je aktivirala svoju pjevačku karijeru i uskoro će na CMC festivalu u Vodicama predstaviti novu pjesmu "Pila". - Ja sam autorica teksta i muzike, a to mi je najavna pjesma za novi CD. Još radim na spotu, a pošto se zove 'Pila', bit će vjerojatno neki dobar auto. Moja 'Pila' je top. Recimo da je o autu riječ - ispričala je Nives u razgovoru za 24 sata.  Dodala je kako je riječ o pjesmi koju je snimila prije dvije godine, ali je još nije imala priliku predstaviti javnosti i kaže kako glazbeno odudara od njezinih prošlih pjesama i više je u rokerskom stilu.

Nives publika RTL-a ima priliku gledati u seriji "San snova" čije je snimanje nedavno završila, a sada joj je stigla i jedna poslovna ponuda iz Beograda, ali Nives nije još sigurna hoće li prihvatiti ulogu u seriji u Srbiji i ima još dva mjeseca da odluči o tome. - Sad sam malo manje opterećena kad ne snimam seriju. Više nemam obavezu ustajati se rano, biti lijepa i odlaziti na snimanje - rekla je za 24 sata

VIDEO: Baby Lasagna na zagrebački aerodrom prije odlaska na Euroviziju u Švedsku stiže u Neveri

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
15:38 30.04.2024.

Nema dana bez zeljkovićke i njezinih zemljakinja sa trofaznim genima na ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije