Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVIJEK IZA LEĐA

Severina objavila video s aerodroma: 'Ovaj čovjek me stalno prati'

Foto: Instagram
1/13
01.05.2024.
u 08:40

Neke uratke sam čuo, obećajem. Samo ću ti reći, kad postaneš popularna, slobodno me zovi u bend. Možda ću imati vremena. Taj čovjek je član njezinog benda, poznati bubnjar Damir Šomen, s kojim se Severina uvijek odlično zabavlja

Jedna od naših najvećih zvijezda Severina (52) sinoć je nastupila u Dubrovniku, a prije koncerta na Instagramu je objavila nekoliko storyja s aerodroma. 

- Čovjek iza mene me stalno prati, stalno mi je iza leđa - rekla je pjevačica u videu dok stoji na pokretnim stepenicama, a iza nje se nalazi jedan čovjek.

Čovjek ju je nastavio pratiti i dalje, a onda je sjeo pokraj nje.

- Oprostite, zašto ste sad i sjeli do mene - upitala ga je Severina, a on joj je odgovorio:

- Neke uratke sam čuo, obećajem. Samo ću ti reći, kad postaneš popularna, slobodno me zovi u bend. Možda ću imati vremena. Taj čovjek je član njezinog benda, poznati bubnjar Damir Šomen, s kojim se Severina uvijek odlično zabavlja. 

Foto: Instagram

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku. Nakon Varaždina, Osijeka, Rijeke i Zadra, na rasporedu su još dva grada – Čakovec i Slavonski Brod.

Dvorana Graditeljske škole u Čakovcu bit će domaćin omiljenoj hrvatskoj pjevačici i njezinom velikom pratećem orkestru 31. listopada, dok će Dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu ovaj koncertni spektakl ugostiti 8. studenoga. Unaprijed rasprodani koncerti tijekom cijele turneje pokazatelji su da je ulaznice potrebno nabaviti na vrijeme, a one su za oba grada već dostupne. 

Inače, pjevačica je 22. travnja proslavila 52. rođendan, a na društvenim mrežama je pokazala djelić slavlja koji je za svoju obitelj i prijatelje priredila u jednom poznatom zagrebačkom restoranu. Na TikToku objavila je i video u kojem je u plesnom zanosu dok u pozadini svira hit Lepe Brene 'Kolovođa', a na Instagramu je podijelila i video u kojem su joj njezini članovi obitelji i prijatelji uputili čestitke, a emotivna je bila čestitka njene mame Ane.

VEZANI ČLANCI: 

- Draga moja kćeri, želim ti sve najbolje u životu, za tvoj 52. rođendan i da još ovako živimo i hvala ti na svemu što činiš za svoju majku. A ti da budeš najsretnija majka na svijetu - rekla joj je mama. Pjevačica im je u zahvali napisala:

- Obitelj i prijatelji nisu nešto što se podrazumijeva. Oni su tu u dobru i u zlu, mada u dobru može biti svatko. Ali u zlu se prepoznaju junaci... Junaci ove priče / videa iznenađenja su oni (a ima ih još) koji su me vidjeli u svim mojim "svjetlima", ali su mi bili svjetlo i zvijezde u koje se trebam ugledati. U ovom videu su mi poželjeli samo najljepše želje, ali je moja želja za idući rođendan da mi ispričaju priče kad sam bila loše/ije, jer život je lepeza ne samo sretnih trenutaka, nego i onih loših, tužnih, što život čini bogatijim za sve emocije. Mojoj obitelji, prijateljima i suradnicima sretan moj rođendan. Nikad nisam bila laka ženska; za njih sam znala biti i teška... Hvala im. 

VIDEO: Komentar Amerikanca o Baby Lasagni naljutio mnoge: 'Imam samo jedno pitanje za tebe'

Ključne riječi

Komentara 4

TR
Trgovac
10:35 01.05.2024.

Svi su ludi za babom. Treba joj tjelohranitelj.

MA
Markedjano100
11:41 01.05.2024.

Vjerojatno te bivši srbski muževi spijuniraju

Avatar ZLO
ZLO
09:09 01.05.2024.

Zabrinut sam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije