Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Barbara Radulović dobila desetke na otvaranju, Nika Fleiss ispala

severina (1)
Foto: Screenshot: HRT
1/9
03.11.2012.
u 22:00

Severina je nakon natjecateljskog dijela showa nastupila u zlatnom trikou te oduševila svojom linijom. Zajedno s Anom Bebić otpjevala je svoj veliki hit 'Italiana'

Iza svakog uspješnog showa stoje dame pa su i prvu emisiju sedme sezone "Plesa sa zvijezdama"  otvorile ženske zvijezde. Novo pravilo BBC-a prema kojem muški plesači-amateri moraju čekati do druge emisije samo je jedno u nizu noviteta među kojima su i eliminacije od samog početka. Zbog toga su nakon prve koreografije show napustili Nika Fleiss i Marko Herceg.

- Teško mi je ali ne toliko da bih plakala. Bilo mi je lijepo trenirati- kazala je sportašica koju ćemo ove sezone vidjeti još i u sljedećoj emisiji kad će otplesati revijalni ples s ostalim natjecateljicama.
Prvi par koji je otvorio sezonu bili su glumica Ana Begić-Tahiri i Hrvoje Kraševac koji su koreografiju cha-cha-cha otplesali uz pjesmu "Free your mind" grupe En Vogue. Svoje glumačke sposobnosti plavokosa glumica poznatija kao Biba iz serije "Bibin svijet" pokazala je i ovoga puta, ali po pitanju plesnih vještina malo je zakazala. U jednom trenutku partner joj je čak zateturao u nemogućnosti da je podigne u zrak, no strogi žiri sve je pripisao početničkim greškama i nagradio je pohvalama i dobrim ocjenama.
- Sve ste dobro svladali. Sretni smo što je mlada mama skinula kile i vratila se na scenu - pohvalila ju je Milka Babović.

Drugi par koji se pokazao pred publikom bili su bivša skijašica Nika Fleiss i njezin mentor Marko Herceg. Pred njihovim nogama bio je težak izazov - otplesati valcer na javnoj televiziji.
- Najveći problem bio mi je odjenuti haljinu. Marka sam molila da mi dozvoli plesati u hlačama, ali nije dozvolio - kazala je sportašica u najavi svoje numere. Pa iako se tresla strahujući da neće moći odgovoriti na očekivanja publike, obitelji i obožavatelja, Nikina silueta pri izvođenju valcera bila je, kažu stručnjaci, zadovoljavajuća.
- Ukočeni ste, ovo je bio valcer na dah. Imam osjećaj da ste na početku udahnuti i da niste disali do kraja koreografije. Radili ste grimase i otkrivali nam da ste griješili - kritizirao ju je Davor Bilman.

Pred žiri je tada izašla glumica Mirna Medaković sa svojim profesionalnim plesačem Damirom Horvatinčićem. Nasmijana crnokosa djevojka odradila je svoj cha-cha-cha, a publika ju je nagradila povicima i aplauzom. Među njezinim obožavateljima bili su glumica Nera Stipičević te pjevač Marko Tolja.
- Chasse korak koji se traži u ovom plesu bio je savršen, užitak je gledati vas - kazao je Dinko Bogdanić, a s tim se složio i rigorozni Davor Bilman.
- Vi imate smijeha za dva, tri para. Meni je ovo jako dobro - bio je i njegov komentar. Kao što su ih komplimentima nagrađivali, ovom paru žiri je dao i buket odličnih ocjena. Što je obeshrabrilo sljedeći par - Barbaru Radulović i Roberta Schuberta čija je tema bio engleski valcer.  No, unatoč tremi njih dvoje briljirali su uz lagane ritmove.
- Vi ste užitak za oči, primjer elegancije i gracioznosti - poručila joj je Milka Babović. Barbara Radulović zbog onoga što je čula nije mogla skinuti osmijeh s lica.
- Plesala sam balet, jazz dance, hip hop. Imam iskustva ali to mi nije pomoglo u valceru - priznala je Barbara koja je plesnim koracima i šarmom pobrala dvije desetke i dvije devetke te se uspela na prvo mjesto među ovosezonskim plesačima (s ukupno 38 bodova).
Patrik Majcen u show je uveo Blaženku Leib, voditeljicu HTV-ove emisije "Dobro jutro Hrvatska". Zajedno su "proćagali" drmusavi cha-cha-cha.
- Noge su vam bile drvene i mlitave. Nije dobro. Morate zauzeti stav. Mislim da ste čak nekome i namignuli. Nadam se da niste meni jer ako jeste ni to nije bilo dobro - zasuo je voditeljicu osudama Davor Bilman nakon čega su uslijedile i strahovito loše ocjene - 24 boda žirija koliko je na koncu imala i Nika Fleiss.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:16 04.11.2012.

Barbara Radulović i Robert Schubert prvi su favoriti! Gospodinu Schubertu se posrećilo dobiti tako muzikalnu, okretnu i lijepu damu. Sve čestitke i ekipi producenata i urednika koji su je angažirali. Jedini problem je što serija postaje nezanimljiva, pobjednica se zna.na. U muškome dijelu i tako nema nekog tko zna hodati a kamo li voditi partnerricu, a ovdje je vodi profesionalni partner. Pobjeda je osigurana, čestitam mladoj dami!

Avatar Meggi
Meggi
11:17 04.11.2012.

Taj zlatni triko je izgledao kao kupaći kostimi iz 'Baywatcha'. Poprilično neprimjereno unatoč dobroj figuri.

M3
Miške 3
07:04 05.11.2012.

Neukus, kič, devastacija plesa. Parada ružnih žena i prostakuša, kao ta Severina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije