Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije oduševljena

Bahra objavila video u kojem komentira Let 3 i 'Mamu ŠČ!': 'Bolje da kupi dobar auto umjesto traktora'

Foto: Youtube screenshot
1/10
30.03.2023.
u 15:00

A primijetila je i da su se oni obukli u haljine, što ju je iznenadilo. Ipak, Bahra nije sigurna da oni mogu pobijediti

Zvijezda showa 'Ljubav je na selu' Bahra Zahirović jedno je od najpoznatijih lica tog showa, a stekla je veliku popularnost i na društvenim mrežama. Zbog toga često objavi i videe u kojemu komentira stvari, a najnovija je svakako ona o kojoj se najviše priča posljednjih mjesec dana - Eurovizija i nastup riječke rock skupine Let 3 koji će nas predstavljati s pjesmom "Mama ŠČ!". 

Bahra je video objavila na YouTubeu u kojemu je komentirala njihov nastup, koreografiju, odjeću, ali i sami tekst. 

- Za moj ukus nije baš neka pjesma. Ne osjećam da će oni pobijediti - rekla je Bahra odmah na početku videa. - A eto, zanimljivo da mama kupi svom sinu traktora. Bolje da mu kupi neki dobar auto pa da poveze neku dobru curu - dodala je na spomen traktora. 

A primijetila je i da su se oni obukli u haljine.

-  Ajme, pa on se obukao u haljinu kao nekakva mlada dama - kazala je pa se osvrnula i na riječi iz pjesme 'mama ljubila morona'. - Uvijek treba ljubiti dobrog 'dasu', situiranog, nekakvog džentlmena - rekla je kroz osmijeh.

Bahra je, kao i uvijek, nasmijala svoje fanove, a video je u samo jedan dan prikupio preko 1,2 tisuće pregleda.

Ovogodišnji hrvatski predstavnici na Euroviziji, riječka skupina Let 3, priprema se punom parom za nastup u Liverpoolu ovog svibnja. Dečki će Hrvatsku predstavljati s pjesmom 'Mama ŠČ!' koja je postala pravi hit na društvenim mrežama baš kao i Mrle i Prlja. 

Hrvatskim predstavnicima nisu samo naklonjeni obožavatelji Eurovizije već i kladionice.  Naime, Hrvatska na kladionicama već danima stoji na 16. mjestu u ukupnom poretku, a na kladionicama za prvu polufinalu večer su skočili. Naime, kladionice kažu da Let 3 ide u finale s osmog mjesta i sa šansom od 74 posto. Ispred Hrvatske su na kladionicama za ulazak u finale iz prve polufinalne večeri Finska, Švedska, Norveška, Izrael, Češka, Moldavija i Srbija.

Podsjetimo, ranije je otkriveno da hrvatski predstavnici nastupaju sedmi u prvoj polufinalnoj večeri koja je zakazana za 9. svibnja. Finale je na rasporedu u subotu 13. svibnja. Prve polufinalne večeri gledatelji će odabrati 10 pjesama koje će se u finalu pridružiti Italiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Njemačkoj i Ukrajini, koje su automatski ušle u finale.

VIDEO Ipak idemo u finale? Letu 3 rastu šanse na kladionicama za Euroviziju

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
00:12 31.03.2023.

zaboravili ste ukrainu koje nema medju prvih 10 na kladionicama a svi znamo kako se glasa dok je rat u ukraini . realna slika ce biti drugi je ustvari prvi a prvi ukraina. govorim to iz osobnog iskustva.

RE
redo
18:59 30.03.2023.

Ako Bahra tako misli, onda je to to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije