Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav u troje

Sjećate se glumca iz serije 'Inspektor Rex'? U vezi je s dvije žene, a svi zajedno žive s njegovom majkom

Foto: IMDb
1/4
30.03.2023.
u 11:50

Glumac s obe djevojke živi u Berlinu u prostranom stanu u staroj zgradi, a nedavno im se uselila i Gedeonova majka Elisabeth von Molo

Njemački glumac Gedeon Burkhard (53) nama je najpoznatiji po ulogama u serijama "Inspektor Rex" i "Cobra 11 - Specijalci s autoputa", no mnogi ne znaju da on živi život u troje. Naime, ima dvije djevojke: Saschu Vedut i Ann-Britt Dittmar i s obe je u sretnoj vezi.

"Ne samo seksualno, već imamo uravnoteženu i duboku vezu u svim aspektima", rekao je Gedeon za njemački časopis Bunte.

Glumac s obe djevojke živi u Berlinu u prostranom stanu u staroj zgradi, a nedavno im se uselila i Gedeonova majka Elisabeth von Molo.

"Ne možete zamisliti da se moja majka, koja nije uvijek bila toliko oduševljena mojim prijateljicama, zaljubila u obje djevojke", kazao je glumac i dodao da sada treba kupiti veći bračni krevet, jer je postojeći postao premalen.

Inače, o Saschi je glumac pričao u lipnju 2022. godine, a rekao je da se odlično slažu te da imaju iste želje za sebe u životu. Sascha je rođena i odrasla u Ukrajini, zbog čega su u početku imali vezu na daljinu.

"Sascha me posjetila dva tjedna prije početka rata i onda se naravno nije mogla vratiti", rekao je 53-godišnjak. 

Njegova majka inače je kći slavnog albanskog glumca Alessandra Moissija. Burkhard se obrazovao u Engleskoj, a glumačku karijeru započeo je 1979. godine u njemačkom filmu "Tante Maria". 1990-ih godina živio je u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je radio na nekoliko produkcija, ali nijedna ga nije proslavila kao serija "Inspektor Rex" zbog koje je pet godina živio u Beču. 

Inače, glumac je bio tri mjeseca u braku s aktivisticom i organizatoricom događaja Birgit Cunningham, a ljubav nije puno potrajala.

VIDEO Mejašima otkazan koncert u Puli: Ne možemo nastupiti jer kažu da je to birtijaška glazba

Komentara 3

PO
pobjednik2
17:38 30.03.2023.

Jedino pas normalan

TI
Tinček
12:34 31.03.2023.

Sad su tri pa treba veću krevet?! Kakav je to napis?

Avatar Dars
Dars
13:59 30.03.2023.

Malo je to ljubav, više nakarada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije