Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dala mu je šansu

'Upoznali smo se online i zaljubili se, ali on ne namjerava ostaviti svoju curu'

Shutterstock
26.04.2020.
u 18:16

Upoznali su se putem interneta, zaljubili, ali sada ima osjećaj kao da uzaludno troši vrijeme.

"Draga Deidre, imam 31 godinu, a muškarac kojeg sam upoznala na internetu 33. Počeli smo se dopisivati, lijepo smo se slagali i osjetili da tu ima nešto više od prijateljstva. Shvatili smo da je on prijatelj s mužem moje sestre, pa sam ju odlučila pitati kakav je."

"Rekla mi je da ima djevojku, ali da je čula kako je nesretan u toj vezi i namjerava biti slobodan."

Poslala mu je poruku u kojoj je pitala o njegovoj vezi, a on je odgovorio kako je to istina, ali da nikada nije mislio da će upoznati nekog posebnog kao nju sada i da joj nije rekao jer se bojao da će prekinuti svaki kontakt. Ipak, još uvijek nije ostavio svoju djevojku.

Poslušajte ljubavne savjete kumica s placa:

"Odlučila sam dati još jednu šansu i vidjeti što će se dogoditi. Hoću li biti povrijeđena?"

Deidre joj odgovara: "Nećeš ako ne budeš previše očekivala od njega. Ako se niste još upoznali uživo mislim da se možeš fokusirati i na neke druge stvari u svom životu. Nije bio iskren na početku s tobom i suosjećam s njegovom sadašnjom djevojkom. Nisam sigurna da je on osoba kojoj možeš vjerovati."

Ključne riječi

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
12:00 27.04.2020.

čovjek se zabavlja s njom a ona misli da je voli

Avatar SarahEE74
SarahEE74
18:56 26.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije