Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siguran način

Nemate igračke za seks? Ginekologinja otkriva što možete koristiti, a već imate kod kuće

shutterstock
21.04.2020.
u 22:42

Ginekologinja je otkrila koje predmete iz svoje kuće možete koristiti za masturbaciju i kako da to obavite na što sigurniji način.

Fizička udaljenost natjerala je ljude da budu kreativniji dok su kod kuće u raznim stvarima, a jedna od njih je i zadovoljavanje seksualne potrebe. Jedno online istraživanje pokazalo je da se igračke za seks prodaju sada više nego ikad, prenosi New York Post.

Ginekologinja Lauren Streicher kaže kako taj podatak uopće ne iznenađuje. Fizičko udaljavanje dovelo je do više masturbacije. "Najsigurniji način za zadovoljiti potrebu za seksom je definitivno masturbacija. Ljudi praktički oduvijek koriste pomagala za to, ali neka koja mogu pronaći kod kuće jer, neki si ne mogu priuštiti igračke, a neki ne žele kupovati iste putem interneta kako ukućani ne bi vidjeli paket."

Sve više Hrvata povećava penis bez odlaska pod nož:

Također, Lauren govori kako ljudima ne bi trebalo biti neugodno i donosi savjete kako se na siguran način zadovoljiti predmetima koje imate kod kuće. Najčešći su krastavci, električne četkice za zube i svijeće. "Ako tražite nešto što biste stavili u vaginu, uvjerite se da nema oštrih rubova i dijelova. Ne bi bilo loše da stavite kondom na to, ako predmet ima neke sitne dijelove da spriječite da isti ostanu u vama."

Ako koristite električnu četkicu za zube umjesto vibratora savjetuje da stavite preko nje neku pamučnu majicu ili krpu kako četkica ne bi iritirala klitoris. Najvažnije je da budete sigurni i da vas ovaj užitak ne bi na kraju odveo na hitnu. 

Komentara 1

DG
dana11042004@gmail.com
22:53 22.04.2020.

Bolesnici! Pogotovo ta glupača koja savjetuje takve bljuzge! Odvratno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije