Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#OSTAJEMDOMA

Imate tvrtku? Ovo su bankarske online usluge koje će vam dati potpuni pregled vašeg poslovanja

PBZ
Foto: Shutterstock
1/3
03.04.2020.
u 15:55

Sada je izuzetno važno digitalizirati poslovanje, a online usluge namijenjene poduzetnicima u ovoj situaciji uvelike to olakšavaju. Jedna od tih usluga svakako je PBZ Card Business Account.

Zbog mjera nadležnih službi u borbi protiv epidemije koronavirusa, mnogi poduzetnici moraju prilagoditi svoje poslovanje ovoj zahtjevnoj situaciji. No bez obzira na sve promjene, uvijek je važno imati kvalitetan alat za unapređenje poslovanja brzim i jednostavnim uvidom u financijske podatke. Postoje mnoge online usluge koje poduzetnicima olakšavaju poslovanje, kao što je online platforma digitalnakomora.hr na kojoj se mogu pronaći relevantne gospodarske informacije, e-edukacije ili online vodiči za one koji tek planiraju zaploviti poduzetničkim vodama. Digitalizacija poslovanja postala je nužnija nego ikad, a brojne usluge dostupne online možete iskoristiti kako biste unaprijedili poslovanje.

Jedna od njih je svakako PBZ Card Business Account koja nudi jedinstveni online uvid u poslovne podatke i kartične transakcije svih prodajnih mjesta za American Express, Maestro, Mastercard, UnionPay International i Visa kartice. Usluga je poduzetnicima dostupna svakodnevno od 0 do 24 sata, a korisničkom računu istovremeno može pristupiti više korisnika.  Detaljnije, PBZ Card Business Account omogućava uvid u poslovne i financijske podatke kao što su konto kartica uz pregled sveukupnog prometa i uplata za željeno razdoblje, uvid u analitiku pojedine fakture/POS prijenosa, specifikaciju prometa koju možete preuzeti dva puta mjesečno te uvid u otvorene stavke na određeni dan. Mogućnost uvida u izvještaje o transakcijama s detaljnim informacijama te mogućnost pretraživanja autorizacija za transakcije koje su nastale na vašim internetskim prodajnim mjestima od ključne su važnosti za usmjeravanje i praćenje uspješnosti poslovanja. Usluga ujedno nudi i jednostavnu promjenu podataka o sjedištu, prodajnom mjestu i poslovnom računu. Vaši podaci uvijek će biti ažurirani i u skladu s trenutnim stanjem. 

Ukoliko još uvijek niste registrirani za korištenje online usluge Business Account, to možete učiniti ovdje .

Foto: Shutterstock

Prednosti beskontaktnog plaćanja

U vrijeme kada je izuzetno važno pridržavati se svih propisanih mjera nadležnih službi kako bi sačuvali vlastito zdravlje, ali i zdravlje drugih, najsigurniji način plaćanja je onaj beskontaktni. Korisnici Visa Inspire kartice i PBZ Card Premium Visa kartica to mogu učiniti bilo kad i bilo gdje brzo i jednostavno. Kako bi se prilagodili novonastalim okolnostima i povećali razinu sigurnosti korisnika, PBZ Card povećao je limit za beskontaktno plaćanje Premium Visa karticama bez autorizacije PIN-om s dosadašnjih 100 na 250 kuna.

Jedno od najsigurnijih i najbržih načina plaćanja je putem mobilnih uređaja budući da ih gotovo uvijek nosimo sa sobom. Stoga je PBZ omogućio korisnicima Visa Inspire kartice PBZ tekućeg računa plaćanje mobitelom uslugom Google Pay za korisnike Android mobilnih uređaja te Apple Pay za one koji koriste iOS mobilne uređaje. Potrebno je samo dodati svoju PBZ Visa Inspire karticu u Apple Wallet kako bi se omogućilo beskontaktno plaćanje mobilnim uređajem. Korisnici PBZ digitalnog bankarstva mogu svoju Visa Inspire karticu dodati u Apple Pay ili Google Pay unutar mobilne aplikacije PBZ digitalnog bankarstva.

Foto: Shutterstock

Ukoliko vas brine sigurnost plaćanja mobilnim uređajem, možete se opustiti jer se vaši kartični podaci nikad ne pohranjuju na samom uređaju ili Appleovim poslužiteljima, a isto je i s Google Pay uslugom. Uz to, sigurni ste i u slučaju krađe ili izgubljenog mobilnog uređaja jer je vašim podacima nemoguće pristupiti, čak i ako netko uspije otključati mobilni uređaj.

Sadržaj nastao u suradnji s PBZ Cardom

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije