Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor

Planirate ljetne provode, a ne znate kamo biste? Evo prijedloga

zrće
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
28.05.2014.
u 16:00

Najbolji način da dočekate svitanje na plaži za vas je lagani chill-out u biranom društvu.

Ne možete zamisliti ljetovanje bez dnevnih ispijanja kave po in mjestima i ludih noćnih provoda po klubovima?

Najbolji način da dočekate svitanje na plaži za vas je lagani chill-out u biranom društvu.

Kamo na ljetovanje?

Aya Napa: Grad grijeha

Za dnevni obilazak Cipra nije potrebno puno vremena jer otok nije velik, pa je najveći dio odmora moguće potrošiti na noćno lutanje od kluba do kluba. Piće nije skupo i pije se u neograničenim količinama, a hrana služi samo da bi se unijela energija za noćni provod.

Cijena: 10 dana, 500 eura.

Ibiza

Mjesto koje stvara trendove u DJ i elektronskoj glazbi carstvo je mladih skakutavih Europljana. Susjedna Mallorca je za obitelji, Ibiza je za one koji traže nekoga za buduću obitelj. Ili samo nekoga.

Cijena: 10 dana, 500 eura

Ios

Kažu da, ako se sjećaš da si bio na Iosu, onda nisi bio na Iosu. Ova rečenica sve govori o zabavi na ovom egejskom otoku. Ne tako skupo kao susjedni Mikonos ili Santorini, ali puno uskih uličica u kojima se klubovi smjenjuju jedan za drugim. Plaže? Odlične. Ali tko ide na Ios zbog plaža?

Cijena: 10 dana, 300 eura.

Pag

Naša jadranska Ibiza se u posljednjih nekoliko godina profilirala kao mjesto gdje se na našoj obali može za manje novca uživati u moru i ludim provodima uz odlične DJ-eve. Zbog gotovo tribalnih zabava i veselih alkoholnih svečanosti posjetitelje Paga nazivaju Paganima.

Cijena: 10 dana, 300 eura.

>>Nikada ne biste pogodili od čega je nastala ova slika. Znatiželjni?

>>Provjerite gdje otputovati ako želite susretati poznanike na putovanju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije