Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dobrodošli na obiteljski odmor na otoku Lošinju - Family Resort Hotel Manora

Family Resort Hotel Manora
Foto: Dražen Kokorić/Sensa
1/6
14.09.2022.
u 10:15

Okružen bujnom prirodom, mirisnim biljem i sa živopisnim pogledom na more ili planinu Osoršćicu, Family Resort Hotel Manora je mjesto gdje možete napraviti predah od svakodnevice.

Blaga klima, bogata bioraznolikost, ugodna atmosfera, te brojne kulturno zabavne manifestacije – samo su neki od epiteta zahvaljujući kojima se otok Lošinj nametnuo kao “must visit” turistička destinacija. Kako bi vam doživljaj otoka bio što kompletniji za to smo se pobrinuli s našom raznovrsnom ponudom koja nikoga neće pustiti ravnodušnim.

Foto: Dražen Kokorić/Sensa

Naša vrata su otvorena gostima od 2005. godine, a od nedavno smo našu ponudu dodatno proširili sadržajima poput unutarnjeg grijanog bazena, spa zone s finskom i turskom saunom, dječjom igraonom, teretanom, te salom za kongrese.

Foto: Dražen Kokorić/Sensa

Okružen bujnom prirodom, mirisnim biljem i sa živopisnim pogledom na more ili planinu Osoršćicu, Family Resort Hotel Manora je mjesto gdje možete napraviti predah od svakodnevice, te se opuštati uz bazen, plažu ili pak uživati u domaćim gastro specijalitetima, dok se oni najmlađi mogu zabavljati u novoizgrađenom dječjem igralištu.

Foto: Dražen Kokorić/Sensa

Foto: Dražen Kokorić/Sensa

Na otoku je preko 250 km uređenih miomirisnih šetnica, te predivnih krajolika, vidikovaca i uvalica, od kojih će vas svaka oduševiti. Već praktički pored samih vrata hotela započinju planinarske staze prema planini Osoršćici, omiljenoj među planinarima i s koje se pruža nenadmašan pogled na Lošinjski arhipelag.

Svim gostima su na raspolaganju brdski bicikli za besplatno, a u sklopu naše plaže možete unajmiti i SUP i kayak.

Posjetite nas i upustite se u pravu malu obiteljsku postolovinu!

Foto: Dražen Kokorić/Sensa

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije