Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ove torbe su izbor Ane Rucner, a sada ih možete nabaviti uz blagdanske popuste

Na listi najpoželjnijih torbi Ane Rucner nalaze se torbe modnog brenda Galko
10.12.2021.
u 11:04

Na listi najpoželjnijih torbi naše poznate violončelistice Ane Rucner nalaze se torbe hrvatskog modnog brenda Galko, a u nastavku vam donosimo neke od modela koje je birala i nosila ove godine.

Riječ je o torbama izrađenim od kvalitetne goveđe kože. Poznato je da su torbe od prave kože nešto skuplje, no kvaliteta opravdava cijenu.

U ovo predblagdansko vrijeme osmišljavamo ideje za originalne darove kako bismo razveselili drage ljude. Ne zaboravite nagraditi i sebe, počastite se nekim od modela torbi koje nosi i Ana. Osim kožnih torbi, u ponudi ovog hrvatskog brenda pronaći ćete brojne ideje za blagdansko darivanje. Ako želite 'igrati na sigurno' kvalitetan i koristan dar poput kožnog novčanika, etuija, rukavica ili remena, uvijek je na listi onih najpoželjnijih.

Galko torbe jednostavnih linija savršeno se uklapaju u modni stil Ane Rucner. Ako tragate za modnim klasikom, ovaj model je pravi izbor. Zahvaljujući kombinaciji crne i kroko uzorka ovaj spoj klasike i modernog rezultirao je izuzetno atraktivnom torbom koju možete nositi u trendi, ali i u poslovnim izdanjima. Ana je uz ovu torbu kombinirala i atraktivne Galko kožne rukavice.

Ana rado bira praktične modele torbi koji su prikladni za svakodnevno nošenje. Za ugodnu šetnju romantičnim Zrinjevcem odabrala je Galko torbu srednjih dimenzija u zagasito zelenoj boji koju je kombinirala uz oversize kaput krupnog karo uzorka. Rezultat je prekrasan trendi look.

Ova kožna ljepotica bezvremenog dizajna privukla je pozornost mnogih žena. Torba je dostupna u nekoliko zanimljivih nijansi, a i Ana je rado kombinira u svojim modnim kombinacijama.

Galko torba trokutastog oblika odmah nakon lansiranja nove kolekcija stekla je 'it' status i prodana je u rekordnom roku pa je u tom periodu do nje bilo teže doći. Sada je ponovo dostupna, i to na popustu!

Posljednjih sezona svjedočimo velikoj popularnosti ruksaka na modnoj sceni, a omiljeni Anin model je ovaj Galko crni ruksak. Sofisticiranog i inovativnog dizajna omiljeni je modni komad brojnih fashionistica. Skriveni patent daje mu poseban izgled, ali i pruža veću sigurnost pa je čest odabir i brojnih putnika.

Kompletnu Galko ponudu možete pogledati u Galko webshopu https://galko.com/

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije