Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ovo očekivala

Napravila užinu za djecu pa je izvrijeđali na društvenim mrežama: 'Tko ima vremena za to?'

Instagram
27.10.2021.
u 10:42

Ardita svaki tjedan provede dva i pol sata pažljivo uređujući voće i povrće te praveći zanimljivu užinu, a zadovoljstvo joj je vidjeti koliko njezina djeca vole ovakve ručkove

Ardita Jupolli optužena je da se pretvara da je savršena mama nakon što je na svom Instagram profilu pokazala tematska Halloween jela koja je napravila za svoju djecu. Mama troje djece svaki dan provodi pola sata pripremajući školsku užinu za svoju djecu i ne obazire se na negativne komentare.

Vampirske jagode, lubanje od krastavca i palačinke u obliku šišmiša samo su neke od nevjerojatnih užina koje je 34-godišnja mama pripremila ovog mjeseca prije nego što je otišla na svoj stalni posao. Svaki ručak servira se uz iskrene i nadahnjujuće poruke koje djeluju kao ohrabrujući razgovor na pola dana, kako prenosi Mirror.

Foto: Instagram

Hobotnica za Noć vještica iznad trgovačkog centra razljutila roditelje: 'Kći je bila užasnuta, počela je plakati'

1/2

“Zaista mi je zadovoljstvo vidjeti koliko moja djeca vole ove ručkove, posebno one za Noć vještica. Kažu da su svi njihovi prijatelji oduševljeni i raduju se onome što je sutra. No, ja sam stvarno sretna. Vidim neke mame kako se žale da su im djeca izbirljiva, a moja jedu voće i povrće”, ispričala je Ardita pa dodala:

"Ubacim sve u njihove kutije za ručak i kad se vrate potpuno su prazne. Mislim da nisu savršene, ali moja djeca ih vole."

Ardita je užinu svoje djece počela objavljivati na Instagramu, u nadi da će nadahnuti druge roditelje da budu kreativniji. Iako je dobila mnoštvo pozitivnih komentara, bilo je i mnogih negativnih koji su je vrijeđali i optuživali da glumi da je savršena mama.

"Izgledaju prekrasno", napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Sviđaju mi ​​se inspirativne poruke koje stavljate u njihove kutije. To je tako lijepo i promišljeno! Lijepo pripremljene kutije. Bravo!"

Foto: Instagram

Ipak, nisu svi bili oduševljeni. "Tko zapravo ima vremena za ovo?" komentirala je jedna mama.

"Još jedan 'pogledaj me, ja sam savršena mama'... možemo li dobiti malo stvarnosti natrag, molim te?" glasio je jedan komentar.

Ardita svaki tjedan provede dva i pol sata pažljivo uređujući voće i povrće te praveći zanimljivu užinu. Unatoč tome što je uvijek bila kreativna u kuhinji, tek je prošle godine počela dokumentirati svoja mini remek-djela na društvenim mrežama.

Sada Ardita, koja je mama Robertu (14), Simoni (10) i četverogodišnjoj Lorni Mustafi, ima brojne pratitelje koji žele vidjeti što će napraviti sljedeće.

"Sve je počelo kada je moja najmlađa tražila sendviče drukčijeg oblika pa bih za nju napravila one u obliku srca i zvijezde. Sada sam inspirirana stvarima na internetu, ali uvijek stavljam nešto iz vlastite mašte u svoje kreacije. Uvijek želim na kraju staviti svoj potpis – nešto svoje”, zaključila je Ardita.

U Cvjećarnici Elma uzgajaju cvijeće već 20 godina: "Ovo je doba krizantema. One su simbol poštovanja prema pokojnima"

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Member berries
Member berries
11:30 27.10.2021.

Ako ženu veseli.... tko smo mi da joj pljucamo krastavce..

KR
Krotila
12:54 27.10.2021.

Ovaj članak ili sličan bio je prije par godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije