Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Genijalna je!

Najbolja šefica ikada! Svakom zaposleniku dala preko 50.000 kuna i dvije avionske karte, za putovanje po želji!

shutterstock
26.10.2021.
u 14:23

Htjela im se zahvaliti za trud i rad.

Sara Blakely (50) pokrenula je brend Spanx sa samo 5000 dolara i vjerom u uspjeh, a nedavno je postala milijarderka nakon što je prodala većinu svojih dionica tvrtki Blackstone. 

U znak zahvale svojim radnicima koji su jednim dijelom zaslužni za to, smislila je genijalnu nagradu zbog koje su je prozvali 'najboljom šeficom ikada'. Svakome od zaposlenika kupila je dvije avionske karte prve klase za bilo koju destinaciju, a računajući na to da će im trebati i novci za put, svakome je poklonila 10 000 dolara, odnosno 50 000 kuna. 

Među zaposlenicima je odmah zavladala euforija i uzbuđenje - neki su plakali od sreće, a neki su odmah počeli razmišljati u kojem smjeru žele da ih odvedu dobivene karte.

Pogledajte video:

Svekrva iz snova: Zaposlila snahu uz uvjet da ne mora ništa raditi, pa ni dolaziti na posao

1/2
Ključne riječi

Komentara 1

SL
slavenZadravec
20:27 26.10.2021.

Ne piše koliko su dobile radnice iz npr Thailanda i Hondurasa koje stvarno proizvode te odjevne predmete. Ah da, one nisu njene zaposlenice niti njena briga - blagodati suvremenog kapitalizma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije