Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazvala raspravu

Djevojka šokirala strogim pravilima za dečka: 'Mora kuhati i čistiti, a svaki tjedan od njega očekujem džeparac'

Instagram
26.10.2021.
u 15:27

Također mora biti pun samopouzdanja te biti sjajan u krevetu kako bi je svaki put zadovoljio, a uz to od njega barem jednom tjedno očekuje oralni seks

Moriah Mills (28) iz New Yorka, SAD, ima visoke standarde kada je riječ o muškarcima s kojima izlazi i ako ne ispune svaku njezinu želju i zahtjev, brzo su odbačeni.

Naime, kako piše Mirror, Moriah ima zahtjevan popis koji uključuje stvari koje njezin dečko treba raditi na dnevnoj ili tjednoj bazi, uključujući slati joj desetak ruža svaki tjedan i davati joj džeparac.

"Ne borim se za spojeve, ja sam čista desetka i ne trebam gubiti vrijeme na nekoga tko nije spreman uložiti trud u našu vezu. Želim biti mažena i pažena, ali on također mora poštovati da sam cura koja zarađuje vlastiti novac i ne mogu podnijeti da me netko kontrolira i prigovara koliko trošim", objasnila je Moriah.

Iako se neki od njezinih zahtjeva čine ekstremni, neki su sasvim uobičajeni, kao da njezin dečko mora znati kuhati i čistiti te da mora održavati osobnu higijenu i dobro mirisati. Međutim, unatoč tome što zarađuje značajan prihod kroz svoju glazbenu, manekensku i OnlyFans karijeru, Moriah očekuje da će njezin dečko svejedno trošiti na nju.

Odlučila testirati 'darežljivost' frajera s kojim je na spoju pa dovukla 23 rođaka na večeru:

1/2

“Želim da mi se barem jednom tjedno pošalje desetak ruža i iako obično sama plaćam nokte i pedikuru, očekivala bih da ih plaća barem jednom mjesečno. Također želim džeparac da pokaže koliko me cijeni. Mora me razmaziti i biti romantičan", ispričala je pa dodala kako ima i vrlo konkretne ideje o tome kako želi da se budući dečko ponaša i prema njoj.

"Mora biti smiješan, ali ne može ismijavati mene. Uopće nije smiješno i jako je neugodno. Također želim shvati da sam seksi i zgodna i da snimam fotografije za moju karijeru, ali da i dalje bude pun samopouzdanja. Svaki muškarac koji me pokuša spriječiti da radim ono što volim i da zarađujem nije prihvaćen", nastavila je.

Osim ponašanja u javnosti, Moriah je dodala nekoliko stvari što se tiče ponašanja u spavaćoj sobi, pa je tako otkrila kako od svog dečka očekuje oralni seks barem jednom tjedno, ali i da njihov seksualni život općenito treba biti sjajan jer ona želi muškarca koji će je svaki put zadovoljiti.

Listu zahtjeva Moriah je podijelila na TikToku, gdje je od tada skupila gotovo 200 tisuća pregleda i izazvala burnu raspravu među korisnicima društvenih mreža.

"Prijavljujem se, ljepotice", komentirao je jedan korisnik, dok se drugi složio: "U redu, samo moraš kuhati za mene, čuo sam da si sjajna u tome." 

Ipak, neki nisu bili oduševljeni njezinim popisom te se pitali što ona uopće donosi u njihovu vezu. "Stvarno smiješno pa što ja imam od svega?", pitao se jedan korisnik, dok se drugi nadovezao: "U redu je, izgubila si me nakon kupovanja ruža jednom tjedno."

Uredio dom u retro stilu: "Devedesete su imale savršenu ravnotežu"

Ključne riječi

Komentara 4

RO
roland
20:26 26.10.2021.

Ovo je muškarac u tijelu žene, uz nekoliko očito neuspjelih estetskih operacija.

MO
montello
12:40 27.10.2021.

kina je ovo šefica ostavio bi ju za 1 minutu

MM
Marljivi mrav
22:14 26.10.2021.

Svašta! Ma da je neznak kakva neke stvari ne dolaze u obzir! Recimo čišćenje, peglanje ... pa i pranje suđa... nema šanse!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije