Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dental centar Čes

Kvaliteta i brzina dentalnih zahvata

25.10.2019.
u 08:53

– Zajedno smo jači – bio je početni impuls kada je nastala inicijativa klastera, i to je ostalo do danas

Oni se brinu za lijep osmijeh, ali i zdravlje svojih pacijenata. Dental centar Čes obiteljska je tvrtka koja postoji od 2008. godine, a adresa joj je u Osijeku, u Ulici Stjepana Radića 50 od samoga početka.

– Danas posjedujemo četiri stomatološke jedinice na kojima radi pet doktora dentalne medicine, jedan specijalist ortodoncije, jedan oralni kirurg, te jedan specijalist parodontologije. Imamo ukupno 24 zaposlena te, između ostalog, posjedujemo dentalni laboratorij opremljen najnovijim digitalnim uređajima koji postoje na tržištu. Pacijentima, zbog svega navedenog, nudimo kompletnu uslugu te nas to čini konkurentnima na tržištu zbog kvalitete, ali i brzine izrade dentalnih radova – započinje dr. Josip Čes. Liječe pretežno domaće pacijente, kako one sa stalnim boravkom u Osijeku i okolici, tako i one na privremenom radu u inozemstvu. Bude i stranih pacijenata, ali ne u obliku dentalnog turizma, nego više onih koji dentalnu uslugu obavljaju krilaticom “ugodno s korisnim”.

– Zajedno smo jači – bio je početni impuls kada je nastala inicijativa klastera, i to je ostalo do danas. Mislim da je jako teško nastupati sam, na bilo kojem tržištu koje je zasićeno sličnim ponudama. Osobno već vidim benefite klastera, ne u smislu dovođenja pacijenata preko klastera, nego u tome što sada možemo ponuditi još kompletniju uslugu. Pacijentima, dakle, nudimo i smještaj, i posjete vinarijama, ali i druge medicinske usluge koje imaju naši partneri iz klastera – rezimira naš sugovornik. U konkurenciji u susjednim nam zemljama Srbiji te Bosni i Hercegovini, gdje mnogi naši građani odlaze stomatolozima jer im se to, kako tvrde, više isplati, dr. Čes ne vidi nikakav problem.

– Kolege u tim zemljama rade lijep i pošten posao kao i mi u Hrvatskoj, na pacijentima je da izaberu isplati im se ići ili ne. To se lako može usporediti i s kupnjom automobila. Mnogo ljudi kupuje automobile u Njemačkoj, a paralelno s tim, pacijenti iz tih krajeva rade zube u Hrvatskoj. Posla ima dovoljno za sve. Važno je održavati kvalitetu i korak s najnovijim dostignućima na polju dentalne medicine i onda nema straha – zaključuje on.

Dulje od desetljeća svakodnevno u Dental centru Čes pacijentima, dakle, osiguravaju zdrave i lijepe zube. Iz dana u dan inzistiraju na visokoj razini profesionalnosti, kvaliteti i individualnom pristupu. Stalo im je da korisnici njihovih usluga ordinaciju napuste zadovoljni, a posebno vole kada pritom imaju i širok osmijeh na licu.

Zdravstveni turizam u Hrvatskoj

Riješite kviz i provjerite svoje znanje o hrvatskom zdravstvenom turizmu

 
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije