Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hotel Patria, Beli Manastir

Šećerni i čokoladni wellness paketi

29.11.2019.
u 10:05

Hotel ima i vlastito etnoselo baranjski divani u kojem je moguće organizirati vjenčanja

Hotel Patria nalazi se u Belom Manastiru i jedini je hotel s četiri zvjezdice u Baranji. Otvoren je 2006. godine i prostire se na 5000 četvornih metara. Ugodno okruženje hotela s uređenim zelenim površinama, vanjska terasa s caffe barom te hotelsko etnoselo Baranjski divani s jezerom glavna su obilježja eksterijera ovog objekta.

Zahvaljujući raznolikoj ponudi kvalitetnih sadržaja, personaliziranoj usluzi, nasmijanom i profesionalnom osoblju Hotel Patria stekao je reputaciju omiljene destinacije i poslovnih i obiteljskih ljudi, pripadnika diplomatskog zbora, različitih profila turista koji posjećuju Baranju i Slavoniju. Hotelsko etnoselo Baranjski divani’ s jezerom nalazi se u nastavku hotela Patria, navodi se na internet stranici hotela. Kako biste tijekom odmora ili poslovnog puta zadržali rutinu vježbanja i tjelesnu kondiciju te obnovili svoju energiju u wellness i fitness centru, iz hotela gostima putem interneta preporučuju saunu i solarij, uživanje u tretmanima manikure, pedikure, parafinske njege i masaže ruku, profesionalnog šminkanja...

U Patriji su osmislili wellness pakete pa tako imaju šećerne, čokoladne, aromatične i relax pakete, kao i paket Dodir prirode u koji je uključen i tretman termalnim blatom. Želite li zablistati, tu je paket Potpuna ljepota koji uključuje korekciju obrva, anticelulitni tretman ili depilaciju, manikuru, pedikuru i šminkanje. Cijene ovih individualnih paketa su od 260 do 455 kuna, a gosti uz svaki od njih dobivaju biljni čaj ili cijeđeni sok od agruma i mogu se koristiti teretanom. K tome, u Patriji se provode i jedinstveni wellness programi Ona i on na bazi dnevnog boravka od 10 do 18 sati, za dvije osobe.

Paket Za nju obuhvaća piling, masažu lica i masažu dekoltea, finsku saunu s eteričnim uljima, piling i aromaterapiju tijela, a za njega piling lica, masažu lica i vlasišta, finsku saunu s eteričnim uljima, piling tijela i antistres-aroma masažu. U paketu su i ručak, vino dobrodošlice, voće... Cijena paketa je 1300 kuna. A od petka do nedjelje u Patriji se možete opustiti u wellness vikend programu na bazi dva polupansiona. Cijena programa je 1650 kuna, dok dvije osobe za vikend čiste uživancije isprepleten masažama i njegom te gastronomskom ponudom plaćaju 3000 kuna, navodi se na internetskoj stranici hotela.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije