18 4°C
  • stari_mačak:

    Dalibor je radio u nabavi velike tvrtke koja se bavila osiguranjem i glavni problem imao je s Tomašegovićem, šefom koji je umro pa ga je baš on naslijedio. A naslijedio je i čudnu sliku koju je naposljetku prodao. I dragi ... prikaži još! moji, to vam je to. Nema više.

  • goran2hr:

    Zanimljivo, pa ovo je stvarno dobra priča. Što će to biti? Ne kao one neke "dobre", u odnosu na ono što se inače nudi. Skoro pa mi je žao, što je tako brzo završila. Želio bi još, pa makar to ... prikaži još! naljutilo one što broje karaktere.

  • Kolumpar:

    Um miša, bome dobra priča. To da Dalibor nije ništa vidio na slici doli "dvoje drže ruke pokraj zidića" i da se "nanosi boja prepoznaju" je sukladno misli D. Kiša o poanti umjetnosti "... poslednji koji će još gledati ljudskim ... prikaži još!m očima i osećati ljudskim srcem biće oni kojima ne bejaše strano iskustvo umetnosti." Da li Dalibor u ovoj priči sve vrijeme "rokće svinjskim srcem" pa mu život ode mast u propast? Ako je tako, a jest, što je ona hrnula Ivana u njemu vidjela?

Još iz rubrike Kultura

Multimedijalni projekt 6mm
PROMO

Multimedijalni projekt 6mm - ispovijest o boli i pobjedi hrabro progovara o borbi s rakom dojke i svim promjenama koje ta bolest izaziva

Marija Dejanović
Mlada pjesnikinja

Marija Dejanović: Od poezije se ne može živjeti, ali to me ne obeshrabruje u stvaranju

Mersad Berber
Uzbudljiva likovna 2019.

Gledat ćemo djela Mersada Berbera, Rembrandta, Alexandera Caldera...