Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRATKA PRIČA
Povratak na članak

Slika

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora.

Komentari 6

SM
stari_mačak
23:37 10.07.2018.

Dalibor je radio u nabavi velike tvrtke koja se bavila osiguranjem i glavni problem imao je s Tomašegovićem, šefom koji je umro pa ga je baš on naslijedio. A naslijedio je i čudnu sliku koju je naposljetku prodao. I dragi moji, to vam je to. Nema više.

VL
GO
goran2hr
00:44 08.07.2018.

Zanimljivo, pa ovo je stvarno dobra priča. Što će to biti? Ne kao one neke "dobre", u odnosu na ono što se inače nudi. Skoro pa mi je žao, što je tako brzo završila. Želio bi još, pa makar to naljutilo one što broje karaktere.

VL
KO
Kolumpar
17:52 07.07.2018.

Um miša, bome dobra priča. To da Dalibor nije ništa vidio na slici doli "dvoje drže ruke pokraj zidića" i da se "nanosi boja prepoznaju" je sukladno misli D. Kiša o poanti umjetnosti "... poslednji koji će još gledati ljudskimm očima i osećati ljudskim srcem biće oni kojima ne bejaše strano iskustvo umetnosti." Da li Dalibor u ovoj priči sve vrijeme "rokće svinjskim srcem" pa mu život ode mast u propast? Ako je tako, a jest, što je ona hrnula Ivana u njemu vidjela?

VL
GO
goran2hr
00:47 08.07.2018.

Magična slika koja donosi sreću i prokletstvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.