115 1°C
  • stari_mačak:

    U odnosu na sve što se ovdje objavljuje, neloš tekst. Ipak, meni osobno ova izlizana tema (od danas više ne želim...) više vuče na neki skeč ili jutarnju anegdotu pogodnu za objavljivanje u Cosmopolitanu ili Gloriji. Poznavajući opus i talent ... prikaži još! autorice uvjeren sam da je mogla iz arhive iskopati neku kratku priču.

  • onacita1:

    Volim čitati Sanjine priče ali ova me potpuno razočarala. Ono, napisano preko k..., tek tako da se odradi. Nadam se da nije autobiografska.

  • Kolumpar:

    Dopalo mi se ovo: "... probudila osamnaestogodišnje djevojče koje je spavalo ...", a najviše ono: "Kuda kozo gledaš?" Krenulo nadobro, a onda puk tonjava u filozofiranje počev s Davidovom zmumuljenom tekst porukom i self-help smećem. Hrvatskimn literatima kao da su ... prikaži još! Krleža i Andrić, Božija striela vu njih puknula, izaprali mozak. Bolan-bona, pročitajte nešto od Milorada Pavića i-ili Miloša Crnjanskog prije nego počnete išta pisati. Naravno, obavezno književnu velikanku, krhku ljepoticu, srce naše nježno Ivanu B. Mažuranić.

Još iz rubrike Kultura

Katarina Matanović Kulenović
"(Ne)poznati Hrvati"

Tko je bila prva hrvatska kraljica skandala, a tko prva feministica?

Kerekesh Teatar - Krtice
PROMO

Nagrađivana komedija Kerekesh Teatra - Krtice

Krasimira Stojanova
Operna diva Krasimira Stojanova

Sezonu započela u milanskoj Scali, a zimu dočekuje u Lisinskom