Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio iza rešetaka

Ženi zapaljen auto u centru Zagreba: Krivac je učinio nešto bizarno i pobjegao

JVP Zagreb
09.07.2023.
u 13:00

Danas je zagrebačka policija izvijestila da je provedeno kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari.

Požar koji je buknuo u Ulici kralja Zvonimira u Zagrebu, na parkiranom osobnom automobilu marke Peugeot zagrebačkih registarskih oznaka 48-godišnjakinje dobio je epilog. Policija je još jučer izvijestila da je osoba koja se dovodi u vezu s požarom dovedena je u službene prostorije. Danas je zagrebačka policija izvijestila da je provedeno kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari.

VEZANI ČLANCI:

Sumnja se da je 27-godišnjak 8. srpnja oko 1.30 sati u Zvonimirovoj ulici u Zagrebu došao do parkiranog osobnog automobila marke Peugeot zagrebačkih registarskih oznaka 48-godišnjakinje da bi potom zapalio svoju majicu koju je stavio pod branik vozila i udaljio se. U požaru je u potpunosti izgorio prednji dio vozila Peugeot dok su na osobnom automobilu marke Škoda riječkih registarskih oznaka, koji je bio parkiran ispred Peugeota, uslijed velike temperature nastala termička oštećenja na stražnjem svijetlu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Video: Ove stvari izvadite iz automobila kad je velika vrućina. Mogu eksplodirati!

Ključne riječi

Komentara 4

BR
branac
17:37 10.07.2023.

Franjo TT jako si duhovit, a bi li bio da se tebi to dogodi ? Kreten - piroman ili ko god to bio nije normalan i treba ga na duže vrijeme zatvoriti na psihijatriju.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
16:20 09.07.2023.

Jel se to Senfovac posljednje generacije obračunava sa zagađivanjem okoliša automobilima?

FR
FranjoTT
07:23 10.07.2023.

Ajde dobro ispričao se, ja sam mislio da se neće niti ispričati, ovako je sve rješeno a gospođi je ionako vrijeme da si kupi novi automobil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije