Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆE GUŽVE

Zagrepčani oprez: Sutra se zatvara Masarykova! Razlog? Stižu kontejneri

Zagreb: Biciklisti i pješaci zauzeli Masarykovu ulicu
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
05.09.2022.
u 16:03

Bit će to ujedno i dobar test jer se spomenuta ulica zatvara i u tjednu mobilnosti koji počinje 16. rujna, a plan gradskih vlasti je trajno zatvoriti Masarykovu za promet, odnosno pretvoriti ju u pješačku zonu.

Zbog smještaja vozila radi dovoza spremnika za komunalni otpad, Masarykova ulica na dijelu od Trga Republike Hrvatske do Gundulićeve ulice, u utorak 06. rujna 2022. od 09,30 sati do 12,00 sati, bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme radova:

    Trg Republike Hrvatske – Trg Mažuranića – Žerjavićeva - Gundulićeva.

- Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te ih molimo za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu - poručuju iz Grada.

Podsjetimo, novi sustav naplate i prikupljanja otpada na snagu stupa od 1. listopada, a jedna od novosti su i podzemni spremnici koji će se instalirati na više lokacija u centru grada.

Bit će to ujedno i dobar test jer se spomenuta ulica zatvara i u tjednu mobilnosti koji počinje 16. rujna, a plan gradskih vlasti je trajno zatvoriti Masarykovu za promet, odnosno pretvoriti ju u pješačku zonu.

 

Komentara 2

ZA
zagi101
18:22 05.09.2022.

hahahahahaha

SA
sasha68
17:26 06.09.2022.

dobro, pita li njega itko za prometne analize? tko ih radi, ta pogledajte vlašku-čemu služi, a ljudi idu dužim okolnim pravcima prema bolnicama! više goriva više onečišćenja, a kao ekolozi u.. da ne rečem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije