Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svečana sjednica

Zagrebačka županija obilježila svoj dan, dodijeljene pohvalnice i priznanja

Zagreb: Svečana sjednica Županijske skupštine Zagrebačke županije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
14.07.2022.
u 18:54

– Vi ste privlačni, pouzdani i zanimljivi. Imate ogroman potencijal razvijanja – rekao je Plenković.

Uz prisustvo turopoljskog banderija, glazbeni program i nazočnost visokih uzvanica, Zagrebačka je županija svečano proslavila svoj dan. Među pristutnima su, osim premijera Andreja Plenkovića, tu su bili i izaslanik predsjednika Hrvatskoga sabora akademik Željko Reiner,zamjenika zagrebačkih župana te gradonačelnika i načelnika općina i gradova Zagrebačke županije. 

– Županija je primjer ulaganja, uskoro slijede natječaji za vrtiće, ali i škole i dvorane što je također jedan od priorireta – rekao je potpresjednik Županijske skupštine Zagrebačke županije Mato Čičak, dok je zamjenik župana Damir Tomljenović nabrojio brojne projekte koje Županija provodi ili namjerava provoditi. Među njima se ističe Regionalni centar kompetentnosti vrijedan 113 milijuna kuna, ali iu izgradnja vrtića i škola potpore za razvoj poduzetnika kao i obnova štete od potresa prije dvije godine. Premijer Plenković naglasio je koliko je Zagrebačka županija velika i razvijena. 

– Vi ste privlačni, pouzdani i zanimljivi. Imate ogroman potencijal razvijanja – rekao je. 

Dodijeljene su i pohvalnice, te povelje i priznanja najzaslužnijim ljudima i skupinama s područja županije. Među njima su DVD Vrbovec, DVD Harmica, Nogometnik klub Žabljica, OPG Kralj iz Vrbovca i Vinarija Tomac s područja Plešivice. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije