Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Groznica subotnje večeri'

VIDEO Nevjerojatan slučaj kod Velike Gorice: Pijan k'o deva ukrao autobus, sletio u jarak, pa ga spašavali vatrogasci

facebook
04.02.2024.
u 13:04

Osumnjičenom 52-godišnjaku izmjerena je koncentracija alkohola od 2.15 promila. Policijski su službenici priveli ga u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Samo pukom srećom tragedija je izbjegnuta.

Kad piješ, ne vozi, stara je izreka, a u ovom slučaju posebno vrijedi za gospodina koji je ovoga vikenda poprilično zavirio u čašicu i došao na "ludu ideju". Naime 52-godišnjak je u Pokupskom kod Velike Gorice, točnije u naselju Lukinić brdo nakon što se napio odlučio ukrasti autobus.

Došao je, sumnja policija, do parkirališta tvrtke Autoturist i uzeo autobus marke Setra zagrebačkih registarskih oznaka. Nakon što je autobus ukrao, krenuo je na vožnju, ali nije daleko stigao, točnije stigao je do odvodnog kanala u blizini.

POVEZANI ČLANCI:

Autobus se prevrnuo i zajedno s vozačem u Lukinić brdu na kućnom broju 13 sletio s kolnika u kanal. Po dolasku, policija je trebala pomoć vatrogasaca i hitne pomoći.

– Sinoć smo na poziv ŽVOC-a odradili intervenciju u susjednoj općini - Pokupsko. Nakon što je "vozač" ukrao autobus i sletio s kolnika, pozvani smo nasilno ući u autobus i izvaditi vozača, nakon čega je predan u ruke HMP.  Na sreću, osoba je lakše ozlijeđena i prouzročena je samo materijalna šteta – napisali su na Facebooku gorički vatrogasci i objavili snimku spašavanja i naslovili je 'Groznica subotnje večeri'. 

Osumnjičenom 52-godišnjaku izmjerena je koncentracija alkohola od 2.15 promila. Policijski su službenici priveli ga u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Samo pukom srećom tragedija je izbjegnuta.

Komentara 5

5S
505.scrtom
14:14 04.02.2024.

neki posebni, z bregov

JU
JustinCase
17:29 04.02.2024.

Pijan ko deva?

NE
Nemanadimak
22:29 04.02.2024.

Jel to Pisonja i Zuga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije