Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži dom

Život u skloništu za pse nije lak, a posebno kad si slijep

Foto: Privatni album
1/2
26.02.2024.
u 11:05

Maleni Tik vrijeme provodi u kutu boksa, plaše ga glasovi i lavež pasa jer ne vidi što se događa oko njega. Hitno mu treba barem privremeni smještaj

Otkud je došao i čiji je bio, tko to zna. Sam ne zna reći, a nema ni čipa koji bi otkrio gdje su njegovi vlasnici. Tik je uz to potpuno slijep i plaši ga sve što se događa, u nepoznatom je prostoru i oko njega su stalno nepoznati ljudi.

Buka koja se ne stišava cijeli dan, lavež drugih pasa, glasovi koji dolaze i odlaze, previše je to za ovog malenog psa koji po procjenama ima oko godinu i pol. Svi koji su ga upoznali kažu da se odaziva na glas koji ga zove, prilazi ruci koja će ga pomaziti, a kad je sam uglavnom leži u kutu boksa, zbunjen i tužan. Život u skloništu nije lak niti jednom psu, no slijepom Tiku još je teži.

Ako mu možete pomoći, javite se u Sklonište za životinje Velika Gorica, 095/40-00-567, a možete i u inbox velikogoričke udruge Sigurna kućica. Hitno mu treba barem privremeni smještaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije